Naci Ergen

Demirhan Maziyi Karıştırdı

01.10.2016 Naci Ergen
Büyükşehir belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan düzenlediği basın toplantısında maddi destek vermeyenlere sitem etti ve ardından büyük bir gaf yaptı.
 
 
Toplantıya katılan basın mensuplarıda bu gafı adeta yuttu. Tabii yutacaklar çünkü spor’dan ve maziyi bilmeyenler böyle bir gaf yapan Demirhan’ı uyarma gereği hissetmediler. Sayın Demirhan, Başkanı olduğu kulübün kuruluş tarihini hiçe sayarak ilgisizlik yüzünden kapanan gerçek Erzurumspor’un mazisine sahip çıktı. 
 
 
B.B. Erzurumspor’u daha iyi noktalara taşımak adına son derece gayret gösterdiklerini basın toplantısında belirten Başkan Ali Demirhan, “Bu takım inşallah bu sene de diğer sene de şampiyon olacak. 1968 yılında kurulan Erzurumspor 2018 yılında yani 50’nci yılında süper ligde Erzurum’u temsil edecek.” ifadelerini kullandı.

 

Sayın Demirhan’a hatırlatmak lazım!

 

Birincisi 1968 yılında kurulan yani resmi kurum takımı olmayan ve halkın kurduğu bir kulüp olan Gerçek Erzurumspor kapatıldı. İkincisi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un logosunda kuruluş tarihi 2010 yazıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un, amatör takımlardan biri olan 3 temmuz Beldespor olduğunu da ve isminin değiştirildiğini de yine sayın Demirhan’a hatırlatmak lazım.

 

Yani azizim sapla samanı karıştırmayalım. İlgisizlik yüzünden kapanan ve Erzurum için büyük utanç olan gerçek Erzurumspor’un artık olmadığını tüm spor kamuoyu biliyor ama sayın Demirhan hala bilmiyor!.

 

Sayın Demirhan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un altı yıllık bir mazisi var. Yani isim değişikliğinin ardından. Geçmişte Süper lig mazisi bile bulunan gerçek Erzurumspor’un mazisini getirip altı yıllık mazisi olan bir kulüple bağdaştırmayın.

 

Eğer o kadar çok sadece Erzurumspor ismini kullanmak ve mazisine sahip çıkma istiyorsanız o zaman şu anki mevcut kulübün başında olan B.B leri kaldırın. Zaten daha önceki kongrede bu konuda   söz de verilmişti.  Fakat nedense verilen bu sözde tutulmadı. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 01-10-2016
  
Yazarın Diğer Yazıları