Naci Ergen

MELİH BAŞKAN ÇOK PİS GAZA GELDİ!

20.09.2021 Naci Ergen
Şu televizyon programının ardından İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar’a özgüven gelmiş olacak ki sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerliyor.
 
 
Şu televizyon programının ardından İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar’a özgüven gelmiş olacak ki sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerliyor. 
 
 
Mesela bir fotoğrafta kahvehanede okey oynayan vatandaşların yanında durmuş sohbet ediyor bir fotoğrafında da cağ kebabı ocağının başında duruyor. Görünüşte keyifler yerinde, ama Melih Kırkpınar niyeyse vatandaşın geçim sıkıntısından yokluktan ve susuzluktan bahsediyor. 
 
 
Sonra bir başka görüntüde il Başkanı bir köylü kadınla sohbet ediyor. Melih başkan kadının kolunun kırık olduğu için sargıda olduğunu, alçısı olmadığı için kendi imkanlarıyla sardığını söylüyor. 
 
 
Pardonda sayın başkan! Karnı ağıran vatandaşı için bile kırsala ve köylere helikopter gönderen devlet o teyzeye sırtını mı dönmüş ki kalkmış orada drama yapmışsın?
 
 
Aslında sende biliyorsun ki devlet o teyze isteseymiş ayağına kadar gidermiş. Keşke onu sorsaydın önce ve o kadına deseydin ki “sen istedin de devlet mi gelmedi ayağına” diye? Belki de sordun ama aldığın cevap hoşuna gitmemişte olabilir kim bilir!
Bir paylaşımı daha var Melih başkanın. 
 
 
Bu kez at üzerinde bir köylü kadınla konuşuyor. Köylü kadın ailesinin çobanlık yaparak geçindiğini söylüyor. Melih başkanda bunu fırsata çeviriyor ve köylerin durumunun çok kötü olduğunu söylüyor. 
 
 
Tabi Melih başkan köylerin durumunun kötü olduğunu söylerken video kaydındaki cillop gibi asfaltı saklamasını beceremiyor. Evet köy yerinde cillop gibi asfalt var ama Melih başkan hizmetsizlikten dert yanıyor ve konuştuğu köylülere sözüm ona sufle veriyor. 
Melih başkan bir (susuzluk) türküsüdür tutturmuş gidiyor. 
 
 
Melih başkan!
 
 
Ara sıra haberleri izlesen, fenomen olmaya çalıştığın internette biraz Sörf yapsan, aslında su sorununun sadece Erzurum’a özel bir durum olmadığını sende göreceksin. 
 
 
İnanmıyorsan İstanbul seçimlerinde ipin ucunu eline verdiğiniz
 
 
Ekrem İmamoğlu’na sor!
 
 
De ki Ekrem başkan, İstanbul’da bu yıl su sıkıntısı çekiyor musunuz çekmiyor musunuz? vereceği cevap “kavruluyoruz” olur.
 
 
Çünkü barajlar kuruyor, depolar dolmuyor, kesintiler oluyor. Birde kendi ağzınla anlatıyorsun, diyorsun ki, geçen yıl bin balya saman alınan araziden bu yıl yüz balya ancak çıktı diye. Hem kuraklık diyorsun hem susuzluktan bahsediyorsun, Yani aslında
 
 
Türkiye’nin bu yıl genel sorunu kuraklık ve susuzluk iken sen kalkmış Erzurum üzerinden muhalefet yapıyorsun. 
 
 
Yazık Melih başkan!
 
 
Erzurum’un siyasetteki çıtasını bu kadar yerlere düşürme istersen! Azıcık oku ve araştır. 
 
 
 
Gelelim Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e. Kötü söze bizde karşıyız ve kim olursa olsun tasvipte etmeyiz. Sekmen sana bir özür borçlu olabilir ama şu var ki sende Sekmene teşekkür borçlusun Melih başkan!
 
 
 
Sayesinde öyle güzel bir prim yaptın ki aranızda soğuk rüzgarların estiğini herkesin bildiği vekil Naci Cinisli ile aranızdaki buzları bile erittin. 
 
 
Allah var oda senin güzelce bir reklamını yaptı. Sen şimdi bunu fırsata çevirir, kendine yeni hedefler belirler ve belki de ileride Naci Cinisliyi bile tanımaz olursun artık.  

 

Kim bilir…….. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 20-09-2021
  
Yazarın Diğer Yazıları