
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
AK Parti'den müracaatını yapan ilçelere koşuyor
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 03.05.2018 11:32:00 |
.jpg)
Sinan AYDIN'ın Haberi...
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum il teşkilatına aday adaylığı müracaatı yapan isimler, aracının yakıt deposunu doldurup yanına da danışmanını alarak ilçe turuna çıkıyor. İl teşkilatının talimatı olan ve ilk kez uygulanan bu yöntemle, birçok isim ilk kez tanıştığı isimlerle sohbet edip destek istiyor. Bu yolla, parti içi kaynaşmanın daha da pekiştirilmesi amaçlanıyor.
Erken seçim kararının alınmasının ardından Ak Parti Erzurum İl teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. 150´ye yakın ismin Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulunduğu Ak Parti Erzurum İl teşkilatında, bu seçim öncesi farklı bir çalışmaya imza atılıyor. İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ün direktifleri sonrası bütün aday adayları müracaatını yapar yapmaz ilk iş olarak ilçe turlarına çıkıyor. Genel merkezin talimatı olduğu öğrenilen bu uygulama ile, AK Parti içerisinde bir siyasi kaynaşmanın amaçlandığı ifade ediliyor.
AK PARTİ´DE TÜM ADAY ADAYLARI İLÇE YOLLARINI AŞINDIRIYOR
Siyasette tanınmış isimlerin yanı sıra renkli simalarında başvuru yaptığı Ak Parti´de, müracaat dilekçesini veren aracına benzinini, yanına da danışmanı alarak Erzurum´un ilçelerini ziyaret için yola koyuluyor. Şuana kadar bütün aday adayları, Tekman´dan Karayazı´ya, Köprüköy´den Horasan´a ve Çat´a kadar Erzurum´un tüm ilçelerini ziyaret ediyor. İlk önce ilçe teşkilatını ziyaret edip temayül öncesi destek isteyen aday adayları, daha sonra ise ilçe halkı ile bir araya geliyorlar.
HER ADAY ADAYI ZİYARETLERİNİ FACEBOOK´TAKİ ÖZEL SAYFASINDAN DUYURUYOR
Aday adayları, ziyaretlerini gerek yazılı ve görsel basında gerekse, kendi adlarına Facebook´ta oluşturdukları aday adayı sayfasından duyuruyor. Hal böyle olunca, aday adayları ile arkadaş olan kişiler de o ismin o gün nerelere ziyaret gerçekleştirdiğinden haberdar oluyorlar. Kimi aday adayı araç içerisinde çalışırken çektirdiği fotoğrafını paylaşıp seçim çalışması için yollara düştüğünü görüntülü olarak ortaya koyuyor kimi aday adayı ise gittiği ilçenin Ak parti İlçe başkanı ile sohbet esnasında çektirdiği fotoğrafını paylaşıyor. Birçoğunun ilk kez tanışma fırsatı bulduğu bu uygulama, AK Parti içerisinde görev alan tüm kişilerin birbiri ile daha sıkı kaynaşmasına da vesile oluyor.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





