Ali Korkut Başbakan gibi karşılandı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 22.01.2014 13:37:00
Yüzlerce araç konvoyu ve atlı ciritçiler eşliğinde şehre girdi, folklor gösterisi ve konfeti atarak karşıladı.
Ali Korkut Başbakan gibi karşılandı

RADARHABER / ERZURUM

Halk tarafından yaptığı hizmetlerden dolayı çok sevilen Belediye başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterildi. Seçmen karşılama töreni için hava limanına akın etti, başkan adayı Başbakan gibi karşılandı. Yaklaşık 300 araç konvoyu nezaretinde ciritciler eşliğinde şehre giriş yapan başkan adayı Ali Korkut'a, belediye önünde ise yine yüzlerce kalabalık ve belediye çalışanları tarafından folklör gösterileri ve konfer atılarak sevgi gösterisinde bulunuldu. Erzurum'un merkez ilçelerinden Yakutiye ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ali Korkut, ilk döneminde ilçeye yaptığı yatırımlar ve hizmetler nedeniyle halk tarafından çok sevilen bir belediye başkanı oldu. 30 Mart seçimleri için aday adayı olan Ali Korkut, AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçede yapılan tüm anketlerde de açık ara birinci çıktı. Aynı zamanda Mimar olan Başkan Ali Korkut'un taraflı tarafsız tüm vatandaşlar tarafından çok sevildiğini gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mevcut başkan Ali Korkut'a ikinci dönem için de şans vererek aday gösterdi.

BAŞKAN ADAYI BAŞBAKAN GİBİ KARŞILANDI

Korkut'un aday gösterilmesi, ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Yakutiye Belediye Başkan adayı Ali Korkut'un bugün öğlen saatlerinde Erzurum'a geleceğini duyan yüzlerce kişi, hava limanına akın etti. Büyük sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Adayı Ali Korkut, yaklaşık 300 araç konvoyu nezaretinde ilçesine gitmek üzere yola çıkarıldı. Korkut, şehir girişinde ise bir grup ciritçi tarafından 'Yakutiye'nin mimarı' pankartları açılarak karşılandı. Seçmenin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Ali Korkut, ısrarlar üzerine bir cirit atının üzerine binerek kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür edip seçmenini selamladı. Erzurumlular, daha önce de birçok kez şehre gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzlerce araç konvoyu ve atlı ciritçiler tarafından karşılıyordu. Konvoy eşliğinde ilçesine gelen Ali Korkut, AK Parti İlçe teşkilatına uğrayıp ilçe teşkilatı üyeleri ve seçmenlerin 'hayırlı olsun' tebriklerini kabul etti.

BELEDİYE ÖNÜNDE İZDİHAM OLDU

Burada kısa bir konuşma yapan Yakutiye Belediye Başkanı ve Adayı Ali Korkut, "Sayın Başbakanımız, bizi tekrar bu göreve layık gördü. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bana destek veren eski Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ile sayın Milletvekillerimize, il teşkilatına ve ilçe teşkilatı üyelerime çok teşekkür ediyorum. Tekrar seçilmem halinde yarım kalan hizmetleri de en kısa sürede bitireceğim. Bu halk, her şeyin en iyisine layık" dedi. Daha sonra belediye binasına geçen Ali Korkut, burada da yine kendisini bekleyen yüzlerce vatandaş ve belediye çalışanları tarafından alkış ve konfeti atılarak karşılandı. Başkan Adayı Ali Korkut'u kutlamak isteyen vatandaşlar, izdihama neden oldu. Davul zurna eşliğinde folklor gösterisi yapan folklorcuları izleyen Ali Korkut, bir ara folklorcularla birlikte kısa bir süre bar oynadı. Korkut, vatandaşların tebriklerini kabul ettikten sonra makamına geçti.   

 

Foto Galeri
Etiketler : Erzurum, Yakutiye, karşılama, cirit,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler