Ali Korkut çarpıcı açıklamalarda bulundu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 01.11.2013 01:08:00
Başkan Ali Korkut, Fatih Cengiz'in Yakutiye'den aday adaylığı müracaatıyla ilgili sessizliğini bozdu.
Ali Korkut çarpıcı açıklamalarda bulundu

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'in Yakutiye'den aday adaylığı müracaatında bulunması sonrası sessizliğini bozdu. Yazarımız Vedat Refayeli'ye özel açıklamalarda bulunan Başkan Ali Korkut,  Fatih Cengiz'in Yakutiye'ye talip olmasını 'doğal' karşıladığını söyledi. Korkut, ''Ben Fatih Cengiz'in aday olacağını 6 ay öncesiden biliyordum''dedi. 
 
''BİR KIZI 50 KİŞİ İSTER AMA...''
Fatih Cengiz'in aday adaylığını 'normal' karşıladığını söyleyen Ali Korkut, ''Bu düşüncem sadece Fatih bey için değil, herkes için geçerli. Kim bu göreve talip oluyorsa ve kime hizmet imkanı çıkacaksa Allah hayırlısını nasip etsin diyorum. Nihayetinde bir kızı 50 kişi ister ama birisi alır. Bu da onun gibi bir şey. Genel Başkanımız, Genel Merkez ve teşkilatımız bu konuda uygun isme elbet karar verecektir. Burası benim tapulu arazim değil. Nasip kiminse onundur. O yüzden Fatih beyin talipli olmasını da doğal buluyorum'' dedi.
 
FATİH CENGİZ'İ TEBRİK EDEREK ERDEMLİK GÖSTERDİ

Korkut, büyük bir erdemlik göstererek fatih Cengiz'in tebrik etti. Korkut, Cengiz'in önce telefonla aradı, telefonu kapalı olunca da mesaj atarak tebriklerini iletti. İlçesinde yaptığı hizmetlehalkın büyük Kle halkın büyük sevgisini kazandığı bilinen Ali Korkut, seçimlerde hizmet götürdüğü seçmenine güveniyor ve şöyle bir öneride bulunuyor: ''Yakutiye'ye talipli olanların halk tarafından oylanması ve ona göre adayın belirlenmesi gerekir.''Korkut'un çaprıcı açıklamalarının tamamını, yazarımız Vedat Refayeli'nin köşesinde okuyabilirsiniz.  

Etiketler : Erzurum, aday, Yakutiye, Aziziye,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Adil erdem'e 21.01.2014 02:01:10

    Sevgılı adil erdem aldınmı kardesım cevabını kım aday oluyormuş kım olmuyormuş hadi aslanlarım gidin kumda oynayın

  • 02.11.2013 04:11:41

    Yorumunuzu Buraya Yazabilirsiniz !

  • Orhan ARDAHANLI 02.11.2013 04:11:47

    sayın alparslan bey yazınızın bu kısmını alıntı yaptım,(yıllardır tinerci ve fuhuşcuların mekanı olan istanbul kapıyı restore eden..yine 3 kümbetin etrafını açan mehdiefendide kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatan ve 3 kümbetler ve mehdi efendi projeleri bitince şehrin de çehresi değişecektir..) ali bey demekki istanbul kapıyı temizledi.evet belki doğrudur ama oradaki fuhuşu ve tinercileri maalesefki hacı cuma ve üçkümbetlere taşıdı.şuan erzurum un en tehlikeli bölgesi.orada satın alıp ta yıktırmadığı evler fuhuş ve tinercilerin mekanı olmuş durumda.evlerini yok pahasına vermek istemeyen birkaç hemşehrimiz maalesef şimdi bu mahallelerde yaşamaya çalışıyor.belki ispatı kolay değildir ama kentsel dönüşüm çerçevesinde hakkı olmayana büyük paralar vererek evlerini alan ali bey zavallı gariban vatandaşa sürün demiş ve istanbul kapının meşhur alkoliklerini,tinercilerini ve fuhuş olayını ,ordaki evlerini vermeyen birkaç zavallı hemşehrimin yaşadığı mahallelerdeki boşaltılan evleri yıkmayarak bu tinercilere mekan haline getiriştir.nedeni acaba bıktırma politikasımı.evlerini vermeyen garban vatandaşı korkutup kaçırmakmı.

  • Fatih ÇAĞLAYAN 02.11.2013 12:11:48

    Alparslan bey Bugüne kadar görev yapan tüm belediye başkanlarımız başarılıdır. Partimiz olarak özelliklede Sayın başbakanımız bu konulara çok hassastır. Bir adayımız için çalışırken diğer adayı kötülemeden çalışmak hedefimizdir. Bizler ak partilileriz. Ak partiye gönül veren ve hizmet edenlerin hepsi AK dır. Kendimize karakterimize uygun davranışlarda bulunalım. Bu bir bayrak yarışıdır. Ali beyde Ahmet beyde Fatih beyde diğerleride bu bayrak yarışında olacaktır. Önemli olan memleketimize hizmet. Saygılar sunarım.

  • Yücel Çetin 02.11.2013 12:11:39

    Alparslan Beyin yorumlarını okuyunca hakkaten Bu nasıl bir zihniyet demekten alamiyor insan kendini.Guya Ali Korkut olmasa Ak Parti oy alamayacakmis..Kardesim haddinizi bilin haddinizi.Bu makamlar kimsenin babasinin yeri deil.Bu millet Ak Parti sevdalisidir.Bu millet Recep Tayyip Erdogan sevdalisidir.Hem Kalkip Murat Kilici Basbakana ekip kuruyor lobi yapiyor kotuluyor diye sikayet edeceksin.Hemde Bu şehrin Gelmis gecmis en populer sevilen saygi duyulan İl başkanina ve Aziziyenin Maksut talihini değiştiren bir belediye başkanina dil uzatacaksin..Adaylik gidiyor korkusuyla yapilan bu hezeyani Bu Parti sevdalilari unutmayacaktir.Allah Sizi Bildgi gibi yapsin

  • Yücel Çetin 02.11.2013 11:11:29

    Cehalet kol geziyor!!Yorum yapan Alparslan Kocabey beyfendinin yorumundaki tezat açikcasi dumura ugratti..Başbakana rapor yazacam Murat Kilic kendi ekibini kurmak icin mevcut siyasetcileri karaliyor diyor ve başliyor Sayın Fatih Cengizi Sayin Murat Kilici karalamaya.Acıkcasi acinasi bir durum.Bu şehre Ali Fatih Kim hizmet vermisse Allah razi olsun.Fakat Boyle pervasizca Bir İl başkanina Mevcut Belediye başkanina hakaret derecesinde saldirmak hangi kuyruk acisindan kaynaklaniyor cok merak ettim.sevgi saygi dua ile..

  • Adil Erdem 01.11.2013 10:11:54

    Ali Korkut, Fatih Cengiz'in aday olacağını 6 ay önceden bildiğini söylemiş, bu şu anlama gelir ki kendisinin de aday yapılmayacağını altı ay önceden biliyormuş. Ne yazık ki zaman çok çabuk bitiyor be başkan..

  • Alparslan Kocabey 01.11.2013 12:11:59

    Ali'bey in yüksek mimar olmasını yaptığı ve yapacağı projeleri görmeyeneler kafalarını kuma sokan asalaklar oldukça bu şehir ilerlemez... yıllardır tinerci ve fuhuşcuların mekanı olan istanbul kapıyı restore eden..yine 3 kümbetin etrafını açan mehdiefendide kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatan ve 3 kümbetler ve mehdi efendi projeleri bitince şehrin de çehresi değişecektir... Fatih Cengiz aziziye için bır kayıp olmuştur 5 yıl boyunca...aziziye insanı hiçte memnun değildir... dadaşkentin zaten kentsel dönüşüme iihtiyacı yok...bari sokalardaki yolları yapsaydın dedik kaldırıma asfalt dökük aklınca kaldırım yaptı...yakutiyede oturan biri olarak ali bey başkan olmazsa hiç kimse yakutiyeden oy alamaz...hatta tepki olarak başka parti de çıkabilir... Recep Akdağ caddes, kapalı kent park gürcükapı camisinin etrafının meydan olması projleri gerçekten çok güzel hele de gez mahallesindeki oyun dünyası projeleri taktire şayandır...Fatih cengiz..ılıcaya ne vermiş daha ılıcaya bağlı onlarca köy yolunda doğru düzgün köy yolları bile yok... 5 yıl boyunca ne verdi aziziyeye.. Ali'beyin sadece şu 3 kümbetler kentsel dönüşüm ve mehdi efendi projeleri bile taktiri hak ediyor... yani bizim yobaz zihniyete göre şu anlayış var cami cami gezsin allah maşalllah desin.. ama çalışmasada proje üretmesede olur... sanki bugüne kadar bu şehir dubayiydi... ulan ne altyapıya ne de önemli projelere imza atanlar vardı.. şimdi ali bey ve ahmet küçükler gibi şehrin önemli sorunlarını çözen ve erzurum'un değişmesine gelişmesi ve vizyon kazanmasına vesile olmuşlardır... Gerekirse sayın başbakana kapsamlı çalışma raporu sunacağım murat kılıç'ın lobi yaparak kendi ekibini kurmaya çalıştığını ve mevcut belediye başkanlarını karalattığını yazacağım.. ve şahsi çıkarları için ak partiyi kullanadığını da belirteceğim... 2011 de en çok murat kılıç zengin oldu bunları niye kimse söylemiyor..

  • dede efendi 01.11.2013 11:11:25

    aşırı derecede çarpıcı olmuş. :))) ne fatih cengizle yüzyüze görüşmüşlüğüm var ne de ali korkutla ama cengizin yakutiyeye aday olacağını ben bile aylar öncesinden biliyordum. akp seçmeni de değilim. içinizdeki çatlaklara dikkat edin, yeterli.

  • Halkın Başkanı 01.11.2013 01:11:22

    Başkanım tahminimce siz bir siyasi oyunla karşı karşıyasınız.ama üzülmeyin bu halk çalışkan insanın her zaman yanındadır. Herkesin bir hesabı varsa allahında bir hesabı var.allah herkese gönlüne göre versin.Biz sizn yanınızdayız inşallah yine siz baŞkan olacaksınız.

En Son Haberler