SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan Bulutlar EGC’yi ağırladı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 07.02.2018 14:03:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a iade-i ziyarette bulundu.
EGC yönetimi, Başkan Bulutlar’la ülke ve şehir gündeminin yanı sıra ilçede yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eden Başkan Orhan Bulutlar, "Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Gazeteciler, halkın bilgilendirilmesi ve doğru haberlerin aktarılması noktasında zor bir görev ifa ediyor. Kendilerine bizlere doğru ve tarafsız haberleri ulaştırdıkları için teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak ise,” Erzurum’da gazeteciler olarak sadece kamuoyunu bilgilendirmekle kalmıyor, aynı zamanda şehrin hemen her anlamda gelişme kaydedebilmesi için çaba gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki; her ne olursa olsun sorunların çözümüne giden yol, ortak akıl, birlik, beraberlik ve mutabakattan geçiyor. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti olarak bizler de, yapacağımız her çalışma ve atacağımız her adımda mesleki dayanışmayı mümkün hale getirerek, nitelikli ve etkin bir güç ortaya koymayı ve ardından bu gücü Erzurum’a değer kazandıracak en doğru istikametlere yönlendirmeyi hedefliyoruz” dedi. İade-i ziyarette EGC Başkanı Metin Barlak Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Çakır, Samet Özünal, Mahmut Akdağ, Naci Ergen ve Nesrin Çetinkaya eşlik etti.
En Son Haberler
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.
-
Emekliler Elmalı’nın sofrasında buluştu
Elmalı: Emeklilere yardım kolisi dağıtmak değil, aynı sofraya oturmak gerekir.
-
Palandöken Belediyesi’nden renk katan kızak keyfi
Palandöken belediyesi kızak pisti, yarı yıl tatilinde 25 bini aşkın misafiri ağırladı.
-
Elmalı’dan atlama kulelerinde kızak etkinliğine tepki
DP'li Elmalı, milyonluk atlama kulelerinde kızak etkinliği yapılmasına tepki gösterdi.
-
Elmalı’ya Cemevi’nde alçak saldırı
Ebubekir Elmalı, Erzurum’da gerçekleştirdiği bir Cemevi ziyareti sırasında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.
-
Elmalı’dan istihdam odaklı yerel teşvik modeli önerisi
Elmalı: Esnaf daha işyerini açmadan belediyeye borçlandırılıyor.
-
Palandöken Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Palandöken Belediyesi envanterine toplam 12 yeni araç dâhil edildi.
-
DP'li Elmalı'dan iktidara Zengezur eleştirisi
Elmalı: “Zengezur Koridoru iktidarın dış politika karnesine yazılmış bir hezimettir”
-
Demokrat Parti Erzurum’da şaşırttı!
Demokrat Parti'nim Erzurum’daki 80. Yıl coşkusu salana sığmadı.





