
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Canan Uçar: 31 Mart'ta Palandöken'e İYİ'lik yapın
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 11.03.2019 17:13:00 |

RADARHABER / ERZURUM
İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İYİ Parti’nin iddialı olduğu ilçelerden biri olan Palandöken’de çalmadık kapı bırakmamaya gayret eden Başkan Adayı Canan Uçar, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi’nde seçmenlerle bir araya geldi. İlk durağı Abdurrahman Gazi Mahallesi olan Canan Uçar, Palandöken çay evine girerek hem çay içti hem de vatandaşlardan destek istedi.
Vatandaşlarla tek tek tokalaşıp hem kendini tanıtan hem de projelerini anlatan İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, ''31 Mart'ta Palandöken'e iyilik yapın ve bize yetkiyi verin'' dedi.
Gününün büyük bir kısmını ziyaretlere ayıran Uçar'ın bir diğer durağı ise Yunusemre Mahallesi'ne bağlı 3 küme evler oldu. Bulunduğu ortamda etrafında toplanan büyük kalabalığı ve ilgiyi görünce sevindiği gözlenen Canan Uçar, fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, halkın derdi ile dertlenen bir belediyecilik anlayışı içinde olacaklarını söyledi.
Canan Uçar'ın son durağı ise Erzurum Eczacı Teknisyenleri Derneği oldu. Burada dernek yöneticileriyle bir süre görüşen Uçar, kentin meselelerine çözüm bulmak için şehirde ki tüm sivil toplum kuruluşları ve derneklerle temas halinde olacaklarını söyledi.
En Son Haberler
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi! Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu 6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.