Çevreyi hor gören geleceği zor görür

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 25.05.2013 01:14:00
75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’nun “Çevreyi Hor Gören Geleceği Zor Görür” projesi Erzurum İl birincisi oldu.
Çevreyi hor gören geleceği zor görür

RADANHABER / ERZURUM

Erzurum Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Ödüllü Sağlık Kulüpleri Proje yarışması ödül töreni Erzurum İl Müftülüğünün Çok Amaçlı Konferans salonunda gerçekleşti. 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’nun “Çevreyi Hor Gören Geleceği Zor Görür” projesi Erzurum İl birincisi oldu. 
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün katıldığı ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Pazaryolu 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’nun açmış olduğu stant katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.
Ödüllerini, Erzurum İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cumhur Hakkı Çankaya’nın elinden alan okul idareci, öğretmen ve öğrencileri büyük mutluluk yaşadılar. Dr. Cumhur Hakkı Çankaya; birinciliği alan okula başarılar dileyerek, “Önemli olan büyük bir özveriyle hazırlanmış olan bu projeyi devam ettirmektir” dedi.
Pazaryolu Kaymakamı Taner Tengir ise konuşmasında; kendisinin çevre konusunda çok hassas olduğunu ve okuldan böyle bir proje teklifiyle gelindiğinde, projeyi destekleme sözü verdiğini belirtti. Tengir; “Büyük bir özveriyle çalışan, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize, annelerimize kısaca tüm Pazaryolu Halkına sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Kaymakam Tengir; ayrıca çevreci projeden dolayı il birincisi olan okulu ve öğrencileri de ödüllendireceğini vurguladı.

Etiketler : çevre, sağlık, eğitim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler