Doktor Ateşcan'dan Sinirli Kocalara Reçete

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 11.12.2015 12:20:00

RADARHABER / ERZURUM
İş yerinde ya da sosyal hayatta yaşanılan stresin sağlığa ciddi zararlar verdiğini belirten Dr. Gönül Ateşsaçan, detoks önerisinde bulundu. Erkeklerin yapısının kadınlara göre farklı olduğunu hatırlatan Dr. Gönül Ateşsaçan, “Erkeklerde yaşanan öfke kadınlara göre daha yüksek fakat duygu paylaşımıysa daha azdır. Kadınlar duygularını daha kolay ifade edebiliyor, paylaşabiliyor. Bu nedenle erkeklerde öfke nedeniyle karaciğer daha fazla etkilenir. Bunun yanında beyler daha çok protein ağırlıklı beslendikleri için karaciğer temizliğine mutlaka dikkat etmeleri gerekiyor” dedi.
 
SİHİRLİ LAVANTA DETOKSU
Stres ve öfkeden arınmak için lavanta detoksu öneren Gönül Ateşsaçan’a göre evde kolay bir şekilde hazırlanabilen bu detoksla, yorgun olan vücudunuza baharı getirebilirsiniz.
Malzemeler: 1 tatlı kaşığı lavanta, 5-7 adet enginar yaprağı (bir enginarın iç yaprağı ve dış yapraklarından). 3 avuç kuru hindiba, 1 parça kök zerdeçal. 1.5 litre su.
Hazırlanışı: Tüm malzemeler bir kapta kaynatılacak, soğuduktan sonra dolapta bekletilmelidir. Hazırlanan bu karışım dolapta saklanarak tüketilmelidir. Bu karışım her hafta yeniden hazırlanmalıdır. Her sabah ve akşam 1 küçük su bardağı, yemekten 20 dakika önce içilmelidir. Toplam 2 hafta (15 gün) devam edilmelidir. 
Etiketler : Erzurum, tarif, sinir, stres,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler