Endişeli Veliler Grip Tatili istiyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 24.03.2015 20:42:00
Erzurum'da hastaneler grip vakaları nedeniyle yoğunluk yaşıyor, endişeli veliler tatil istiyor.
Endişeli Veliler Grip Tatili istiyor

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da son bir hafta içerisinde H1N1 virüsü (domuz gribi) şüphesiyle tedavi altına alınan 3 kişi hayatını kaybetti, endişe arttı. Hastaneler grip salgını nedeniyle özellikle küçük yaştaki hastaların akınına uğruyor.
 
ÖNLEMLER HAT SAFHAYA ULAŞTI
Türkiye'yi etkisi altına alan ve halk arasında ‘domuz gribi' olarak bilinen H1N1 virüsü, hem can alıyor hem de paniğe neden oluyor. Yurt genelinde domuz gribi vakalarının artması üzerine Erzurum'daki hastanelerde izoleli bölgeler oluşturulurken, acil servislerin girişlerinde hastalara maske dağıtılıyor. Tedbirlerin üst seviyede olduğu hastanelerde, özellikle küçük yaşta çocukların grip şikayeti nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Palandöken Devlet Hastanesi ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, H1N1 virüsüne karşı önlemler hat safhaya çıkarıldı.
 
ENDİŞELİ VELİLER GRİP TATİLİ İSTİYOR 
Doktorlar ve personel maske ile dolaşıyor, hastalar ve hasta yakınları da maske takıyor. Panik havasının hakim olduğu hastanelerde, özellikle çocuklar arasında görülen grip salgını nedeniyle veliler endişeli.Radar Haber İhbar hattını arayan çok sayıda Erzurumlu, hastanelere endişe içinde gittiklerini belirterek okulların tatil edilmesi gerektiğini savunuyor. Endişeli veliler Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'a basın aracılığı ile seslenerek, salgının artmaması için okulların bir kaç gün tatil edilmesini istediklerini belirtiyorlar.  
Etiketler : Erzurum, grip, virüs, salgın,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler