Erzurum BEAH bir standda Bakü'de açtı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 07.11.2013 13:15:00
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de ki fuarda stand açtı.
Erzurum BEAH bir standda Bakü'de açtı

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 19.Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarında (BIHE 2013 Azerbaycan ) KUDAKA’nın katkıları ile stand açarak Erzurum’un sağlık noktasında geldiği büyük aşamayı gözler önüne serdi.Açılışta Türkiye’den Başbakanlık Müşaviri ve Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Danışmanı Hamdi Şengel’de yer aldı.

AÇILIŞA ÜST DÜZEY YETKİLİLER KATILDI
Bakü’de düzenlenen fuarın açılışını Azerbaycan ve Türkiye den üst düzey yetkililer yaptı.70’e yakın ülkenin ve yüzlerce kuruluşun katıldığı fuarda Erzurum’u ve Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde verilen sağlık hizmetlerinin tanıtımını Genel sekreterlik tıbbi hizmetler başkanı Uz.Dr. Mustafa Kara’nın başkanlığında il Sağlık Turizm koordinatörü Ümit Veli Kaban Bölge Eğitim Hastanesi müdür yardımcısı Ruken Zirek ve Basın Yayın sorumlusu Emrah İspirli yaptı.
Onlarca ülkenin katıldığı fuarda en yoğun ilgiyi yaptığı hazırlık sunum ve dağıttığı materyallerle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesi aldı. 3 gün süren fuarda Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi standına Bakülüler adeta hücum etti. 
 
"GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR"
Fuarı ve Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi standını ziyaret eden Azerbaycan sağlık bakan yardımcısı Ersever Agayev Türkiye gücümüze güç katıyor hele böle yakın bir yerden Erzurum’dan sizleri burada görmek bizi ayrıca onurlandırdı dedi. Erzurum bölge eğitim ve araştırma hastanesi standına en yoğun ilgilerden biride Erzurum’a gelip hastanede tedavi olan hastalardan oldu. Azerbaycan Bakü’den gelip sağlık hizmetlerinden faydalanan hastalar fuar süresince Erzurum BEAH standını yalnız bırakmadılar. Erzurum’un birer turizm elçisi gibi hastaneyi ve verilen sağlık hizmetlerini Azeri vatandaşlara giden temsilcilerle birlikte anlattılar.
 
ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR
Erzurum Bölge eğitim ve Araştırma Hastanesi fuara gelen çok sayıda ziyaretçiye sağlık hizmetlerini anlatan broşürler, kataloglar, tanıtım dergileri ve çeşitli promosyonların yanında Erzurum’un meşhur kadayıf dolması ikram edildi. Ayrıca Erzurum’un ve Erzurum da verilen sağlık hizmetlerinin Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tanıtımını da üstlendiği rol ve kıymetli katkılarından dolayı Kamu Hastaneleri Kurumu Erzurum Genel Sekreteri Prof.Dr.Fazlı Erdoğan KUDAKA’ya bu tanıtım hizmetlerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Genel Sekreter Prof. Dr. Fazlı Erdoğan KUDAKA’nın da destekleri ile Erzurum turizmine kış turizminin yanında sağlık turizmi ile katkıda bulunarak ülke ekonomisine katkıda bulunacaklarını söyledi. Erzurum BEAH, daha önce de bir çok ülkede stant açarak Erzurum'un tanıdım elçiliği görevini üstlenerek takdir topluyor. 
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler