ETSO ve TRT yasta!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 24.05.2013 15:34:00
Kazada ölen ETSO Başkan Vekili Nazım Akıllıoğlu'nun oğlu ile TRT sanatçısı Didem Dilara Duman'ın kardeşi toğrağa verildi
ETSO ve TRT yasta!

Soner İSTANBULLU'nun haberi..

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’un Palandöken ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölen Yunus Akıllıoğlu’nun ETSO Başkan Vekili Nazım Akıllıoğlu'nun oğlu, Murat Duman’ın ise TRT sanatçılarından Didem Dilara Duman'ın kardeşi olduğu öğrenildi. Akıllıoğu ile Duman, Türk bayrağına sarılı tabutlarla son yolculuklarına uğurlandı.
 
ETSO VE TRT YASTA
Palandöken ilçesi Kayakyolu semtinde gece 02.00 sıralarında yaşanan kazada aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktığı sanılan otomobil, bariyerlere çarparak durdu. Otomobilde bulunan Yunus Akıllıoğlu (27) ile sürücü Murat Duman (33), kaldırıldıkları Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde hayatlarını kaybetti. Ölenlerden Yunus Akıllıoğlu'nun 4 Mayıs'ta yapılan seçim sonrasında ETSO Başkan Vekili Nazım Akıllıoğlu'nun oğlu, Murat Duman'ın ise TRT sanatçılarından Didem Dilara Duman'ın kardeşi olduğu öğrenildi. Yunus Akıllıoğlu ve Murat Duman'ın cenazesi, Cuma namazından sonra Lalapaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Erzurum’u yasa boğan kaza sonrası cenaze namazına yüzlerce Erzurumlu akın etti. AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak’ın yanı sıra cenaze namazına şehrin birçok bürokrat ve kamu kurum ve kuruluş temsilcisi katıldı.
 
TÜRK BAYRAĞIYLA UĞURLANDILAR
Öte yandan musalla taşına yan yana konulan tabutların üzeri Türk bayrağıyla örtüldü. Bir çocuk babası olan Murat Duman'ın Kasım ayı içerisinde eşini elim bir hastalık sonucu kaybettiği öğrenilirken, eşinin ölümünün ardından Facebook'taki sayfasına yazdığı "Bir Gün Herkes Sevdiğine Kavuşacak Dediler, Bizde Başladık Ölümü Beklemeye..." yazısı yürek burktu.

 

Etiketler : kaza, cenaze, ETSO, TRT,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler