İşte karaciğeri temizlemenin en kolay yolu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 26.03.2015 12:05:00
Obezite Doktoru Dr.Fevzi Özgönül, Karaciğeri temizlemenin yolunu açıkladı.
İşte karaciğeri temizlemenin en kolay yolu

RADARHABER / ERZURUM

Çıkardığı 'Beden Aklıyla Zayıfla ' adlı kitabı ile dikkatleri üzerine çeken Obezite Doktoru Dr.Fevzi Özgönül, Karaciğer dostu besinleri kullanmadan önce kolon ozon terapi ve ozonlanmış suyu beraber içerek karaciğerin temizlenebileceğinizi söyledi. 
Dr.Fevzi Özgönül, yaptığı açıklamada, “Şimdiye kadar birçok gıda, karaciğer temizliği için önerildi.Fakat atladığımız bir konu var. Karacier dostu gıdaların karaciğere ulaşabilmesi için sindirim sistemimizin, yani mide ve bağırsak sisteminin düzgün ve verimli çalışması gerekir. Eğer sindirim sistemi düzgün çalışmıyor. Yediğimiz gıdalar karaciğer ve pankreasta üretilen enzimler ile yeterince parçalanamıyorsa bu gıdalardan tonlarca bile yesek bağırsaklardan emilip karaciğere yeterince ulaşamaz. Bu yüzden öncelikle mide, bağırsak, karaciğer, safra yolları bağlantısının düzenli ve verimli çalışmasını sağlamalıyız. Medikal Ozon, yaklaşık 100 yıldır yaraların dezenfeksiyonunda, bakteri ve virüslerin sebep olduğu hastalıkların tedavisinde,organ hasarlarının tamirinde kullanılıyor. Kan dolaşımını arttırma yeteneği var. Bağışıklık sistemini de hareketlendiriyor.” Dedi.
Medikal Ozon terapinin birkaç değişik şekilde uygulanabilidiğini dile getiren Dr.Fevzi Özgönül, “Bizim önerdiğimiz hem mide bağırsak sistemini temizleyen hem de direk karaciğer ulaşabilmesi yönü ile diğer tedavi yöntemlerinden ayrılan Kolon ozon terapi + bidistileozonlanmış saf suyu içerek yapılan ozon terapi yöntemi. Bu terapinin birçok avantajı vardır. Örneğin; Çok kolay uygulanır ve yan etkisi yoktur. Distile suda çözünmüş ozon gazı mide bağırsak iç yüzeyinde temizlik yapar. Ozon gazının hızla bağırsaklardan emilerek çevreleyen kas dokusunu güçlendirir . Böylece bağırsak hareketlerinin kuvvetlenmesine bağlı sindirilmiş gıdaların emilimde artış olur. Bağırsaktan emilen her şeyin direk karaciğere taşındığını düşünürsek. Bu yolla emilen ozon da direk karaciğer ulaşmış ve onu temizleyip güçlendirmiş olur. Ozon gazı ile temizlenmiş ve güçlenmiş karaciğer, görevini daha iyi yaptığı için. Daha iyi safra enzimlerini üretir. Kendisine ulaşan besinleride daha iyi sentezler. Bu temizlik ve tedaviden sonra yediğiniz karaciğer dostu tüm besinler çok daha etkili bir şekilde bize yarar sağlar. Kabızlık yaşayan, spastik kolonu olan, ülseratif kolit ile baş etmeye çalışan,kısaca bu sisteminde rahatsızlığı olan bir kişinin sadece enginar yiyerek karaciğerinizi temizleyebilmesini bekleyemeyiz. Öncelikle sindirim sistemini biraz olsun güçlendirip temizleyerek, yediğimiz besinlerin daha faydalı olmasını sağlarız” diye konuştu.

Etiketler : Erzurum, uzman, ozon, su,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler