Önce akrep sonra yılan soktu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 08.06.2013 10:23:00
Erzurumlu İsmail Bülbül, önce akrep tarafında ısırıldı, geçen hafta ise yılan sokması sonucu ağır yaralandı.
Önce akrep sonra yılan soktu

RADARHABER / ERZURUM

Erzurumlu İsmail Bülbül, önce akrep tarafında ısırıldı yoğun baımda kalıp hayata tutundu. Bülbül, geçen hafta ise ailesi ile gittiği piknikte, yılan sokması sonucu ağır yaralandı. Erzurumlu İsmail Bülbül, hiç kimseden çekmedi akrep ve yılandan çektiği kadar. 2 çocuk babası 49 yaşındaki İsmail Bülbül, geçtiğimiz hafta ailesi ile birlikte Tortum şelalesine pikniğe gitti. Bülbül, bir anda çalıların arasından çıkan yılanın saldırısına uğradı. Sağ elinin baş parmağını yılana kaptıran İsmail Bülbül, yılanın parmağından vücuduna zehrini akıtması sonucu kendinden geçti.

DAHA ÖNCEDE AKREP SOKMUŞ

Yakınları yılanın soktuğu bölgeyi bıçakla kesip zehri akıtmak istedi ancak fayda etmedi. Yusufeli ilçesinden çağırılan ambulansla Yusufeli ilçesine götürülen İsmail Bülbül, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 1 hafta yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren İsmail Bülbül, önceki gün yaşam savaşını kazanıp yeniden gözlerini açtı. Sağlık durumu her geçen gün iyiye giden İsmail Bülbül’ün daha önce de akrep sokması sonucu zehirlenip günlerce yoğun bakımda kaldığı öğrenildi. İsmail Bülbül, Oltu ilçesinde akrep ısırması sonucu ağır yaralanmış. Erzurum Atatürk Üniversitesinde 1 ay yoğun bakımda kalan İsmail Bülbül, hayata tutunmayı başarmış.

‘‘HAYATIMI ZEHİR ETTİLER’’

Önce akrep sonra yılan tarafından ısırılıp her iki saldırıda da günler sonra hayata dönen İsmail Bülbül, espri ile karışık ‘akrep ve yılan hayatımı zehir ettiler’’ diyor. Yaşadığı için şükreden İsmail Bülbül, ‘‘ Artık pikniğe gitmekten korkar oldum. Önce Oltu ilçesinde akrabalarla pikniğe gittiğimizde akrep kolumu ısırdı. Haftalarca yoğun bakımda kaldım. Bu kez de yılan soktu. 1 hafta yoğun balkımda kaldım. Piknik keyfim zehir oldu. Önce akrep ısırdı, sonra yılan. Benim şanssızlığıma kör talih demek lazım. Yine de canım sağ olduğu için Allah’a şükrediyorum. Şu an sağlık durumum her geçen gün iyiye gidiyor. Doktorlarım beni müşahede altında tutuyor” dedi.

 

Etiketler : Erzurum, yılan, akrep, yaralı,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler