Onlar artık engelsiz Engelli!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 10.05.2013 08:22:00
Palandöken Belediyesi'nin yaptırdığı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk "Engellilere Yaşam Merkezi" hizmete girdi.
Onlar artık engelsiz Engelli!

RADARHABER / ERZURUM

Palandöken Belediyesi'nin yaptırdığı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk "Engellilere Yaşam Merkezi" düzenlenen törenle hizmete girdi. "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" sloganıyla başlatılan çalışma neticesinde yapımı tamamlanan park, engelli vatandaşlara yönelik dizayn edildi. Yenişehir Hacı Salih Efendi Mahallesi'nde yaptırılan park, şölen havasında bir törenle hizmete girdi. İşletmeciliğini Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi'nin yapacağı parkın açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Palandöken Belediyesi Başkan vekili Fehmi Akçil, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, belediye çalışanları, engelli vatandaşlar ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ENGELLİLERİN BÜYÜK MUTLLUĞU

Törende bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Fehmi Akçil, hizmete açtıkları Engellilere Yaşam Merkezi'nin işletmesini Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi'ne verdiklerini ve bu törenle devir teslim yapıldığını da söyledi. Akçil, "Merkezimizi, en iyi şekilde işletilmesi için belediye meclisimizin aldığı karar doğrultusunda, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanlığı'na verdik. Çünkü söz konusu merkez engelli vatandaşlarımız için yapıldı" dedi. Engellilere Yaşam Merkezi'nin açılışı ve devir-teslimi töreninin ardından engelli vatandaşlar, kendileri için yaptırılan özel parkurları kullanmaya başladı. Engelli vatandaşların, kendilerine hediye edilen park nedeniyle mutlu oldukları gözlendi.

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Mehmet Arslan 10.05.2013 08:05:05

    Başkanı yürekten tebrik ediyorum...Açılışına gittim, muhteşem olmuş...Böyle kalıcı eserler bırakan herkesten Allah razı olsun.

En Son Haberler