Polis adaylarına hekimlik dersi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 01.06.2013 14:57:00
Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Sabahattin Dalga, Polis Meslek Yüksek Okulu'nun "Tecrübemi Paylaşıyorum" gününün konuğu oldu.
Polis adaylarına hekimlik dersi

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Polis Meslek Yüksek Okulu'nun düzenlediği,"Tecrübemi Paylaşıyorum" gününün konuğu oldu. Opr. Dalga, meslekteki tecrübelerini ve hatıralarını paylaştığı geleceğin polis adaylarına,"Mesleğinizde başarılı ve mutlu olmak istiyorsanız empati yapın" dedi. 
 
''HEPİMİZİN YANLIŞLARI OLDU''
Polis okulu öğrencileri,"Tecrübelerimi Paylaşıyorum" günleri kapsamında Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Dalga'yı misafir etti. Okul Konferans Salonu'nda düzenlenen program çerçevesinde her hafta mesleğinde başarılı bir isim konuk ediliyor. Genç polis adaylarına mesleki görgü, bilgi ve birikimlerini aktaran Başhekim Dalga, Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı değişimin hekimlik ve polis teşkilatına da olumlu yansıdığını ifade etti. Geçmişte hekimlerin ve polislerin eğitim eksikliğinden dolayı hizmette istenmeyen kusurlarının bulunduğuna dikkat çeken Dalga,"Geçmişte biz hekimlerin insanlarımıza bazı hizmet sunumlarında yanlışlarımız oldu. Bu yanlışlıklar polis teşkilatında da oldu. Günümüzde hekimlik ve polislik çağ atladı. Daha eğitimli, bilgili ve empati yapan insanlar bu görevlerde yer almaya başladı. Başarının sırrı eğitim ve empati. Mesleğinizde başarılı olmak istiyorsanız empati yapın. Mesleğimizi seversek başarılı oluruz" dedi.
 
''ARTIK EBEVEYNLER ÇOCUKLAIRNI POLİSLE KORKUTMUYOR''
Başhekim Dalga, yakın bir zamana kadar ailelerin çocuklarına polisi 'öcü' olarak tanıtıp, korkmalarına neden olduğunu da sözlerine ekleyerek,"Çocukları korkutmak, susturmak için 'Öcü' gösterildi. Karakollar korku yuvası olarak tanıtıldı. Günümüzde modern dizayna sahip güler yüzlü, şeffaf polis merkezlerinin varlığı bizleri mutlu etmekte. Artık ebeveynlerin çocuklarını polisle korkutmuyor" diye konuştu. Program sonunda öğrenciler adına okul yönetimi tarafından Opr. Dr. Dalga'ya günün anısına plaket sunuldu.

 

Etiketler : hekim, şifa, polis,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler