Salatanın her derde deva olduğu açıklandı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 04.09.2015 08:44:00

RADARHABER / ERZURUM

Sindirim sisteminde ki düzensizliğin bağırsaklar da olumsuz yönde etki oluşturduğunu belirten Dr. Gönül Ateşsaçan, günlük hayatta bol bol su içmeyi ve özel hazırlanmış salatayı tüketerek günde en az 1 kere tuvalete çıkmayı alışkanlık haline getirilmesini belirtti. 
Dr. Gönül Ateşsaçan, salatanın bağırsakların temizlenmesine iyi geldiğini ifade ederek özel hazırlanmış salata tarifini şöyle verdi:
“Sindirim Düzenleyici Salata: Malzemeler: 6-7 yaprak taze tere. 5-6 yaprak roka. 1 adet orta boy acı sivri biber. 5-6 dilim doğranmış greyfurt. Yarım kahve kaşığı biberiye. Yarım tatlı kaşığı toz zencefil. 1 çorba kaşığı rendelenmiş turp. 1 tatlı kaşığı limon suyu. Yarım tatlı kaşığı öğütülmüş tere tohumu. 2 tatlı kaşığı ton balığı. Hazırlanışı: Sivri biberi ve beyaz soğanı ince ince dilimleyin. Tere ve rokaları elinizle küçük parçalara bölün ve karıştırın. Salata karışımının üzerine rendelenmiş kırmızı turp tere tohumu ve greyfurtları serpin. Bir başka yerde zencefil zeytinyağı limon ve tuzu çırparak salata sosu elde edin. Sosu, hazırladığınız salataya dökün ve ton balıklarını salatanın üzerine dekore ederek servis edin.”

Etiketler : Erzurum.dert.deva, salata,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler