TÜMSİAD fuarına Erzurum BEAH damga vurdu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 18.09.2013 18:16:00

RADARHABER / ERZURUM
Kurulduğu günden itibaren sağlıkta önemli başarılara imza atan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul’da katıldığı Uluslar arası Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Ticaret Fuarı’nın (TÜMEXPO) ilgi odağı oldu. İstanbul’da geçen hafta düzenlenen ve 36 ülkeden 400'e yakın yabancı katılımcı ile 1000 dolayında markanın yer aldığı fuarda BEAH ile birlikte Erzurum’un tanıtımını Genel Sekreter Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Bölge Eğitim Hastanesi yöneticisi Doç.Dr. Fatih Albayrak Erzurum Sağlık Turizm koordinatörlüğü çalışanları veBEAH Basın Yayın ve Halkla ilişkiler bürosu tarafından yapıldı.
 
FUAR 5 GÜN SÜRDÜ
5 gün süren fuarda BEAH verdiği hizmet ve tanıtımlarla sağlık hizmetleri konusunda yurt içi ve dışındaki binlerce kişiyi aydınlattı. Özellikle Türki Cumhuriyetlerine de sağlık hizmeti veren BEAH’ın yetkilileri bir çok ülke yetkilileri ile ikili görüşmeler de bulundu.
Açılışını 9 Kasım 2008’de yaptığı ERZURUMBEAH’ın standını ziyaret eden Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Sekreter Prof. Fazlı Erdoğan’dan hastane hizmetleri ve sağlık kampusu hakkında bilgi aldı.Açılışını yaptığı BEAH’ın verdiği sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Erdoğan. ‘Allah utandırmasın. Görevinizde başarılar diliyorum. Bölge’nin sağlık hizmetlerinde önemli bir rol üstlenmiş durumundasınız’’ dedi.
 
ERDOĞAN: FUAR ÇOK VERİMLİ GEÇTİ
Kamu Hastaneler Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan; açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı fuarın çok verimli geçtiğini söyledi.Bölge Eğitim ve araştırma Hastanesinin üstün teknoloji ve hizmet kalitesi ile adından sıkça söz ettirdiğini ifade eden Prof Dr. Fazlı Erdoğan, çıtayı yükseltip kapılarını komşu ülkelere de açtıklarını vurguladı.
 
Etiketler : Erzurum, fuar, BEAH, fuar,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler