Vicdansız sürücü...

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SAĞLIK Haberleri 29.06.2013 12:40:00

Erzurum’da yolda oyun oynayan 4 yaşındaki Muhammed Efe’ye çarpan otomobil sürücüsü, kazanın ardından yaraladığı küçük çocuğu hastaneye götürerek kayıplara karıştı. 
Palandöken ilçesi Kayakyolu Mahallesi'nde meydana gelen kazada 4 yaşındaki Muhammet Efe yolda arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada kimliği belirlenemeyen araç sürücüsü 4 yaşındaki çocuğa çarptı. Kazanın ardından olay yerinden kaçmayan sürücü arabasından inerek küçük çocuğu hastaneye götürdü. Hastanede küçük çocuk tedavi altına alınırken araç sürücü hastanede kayıplara karıştı. Küçük çocuğun anne ve babasının hastaneye gelmesinden sonra araç sürücüsünün hastaneden kaçtığı anlaşıldı. Hastanede tedavi altında alınan 4 yaşındaki Muhammet Efe’nin iki ayağının da kırık olduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

"ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ GELSİN ÖZÜR DİLESİN"
4 yaşındaki Muhammet Efe’nin babası Ahmet Kaya, çocuklarına çarpan şahıstan şikayetçi olmadığını, insanlık namına gelip özür dilemesini istediklerini söyledi. Kaya, ”Bende yıllardır şoförlük yapıyorum, biz kaza ve kadere inanan insanlarınız. Benim çocuğuma arabayla çarpmış sonrasında ortada bırakıp kaçmamış hastaneye götürmüş, sonrasında hastaneden kaçmasına hiç gerek yoktu. Muhammed’in iki ayağı da ağır şekilde kırılmış. Doktorlarla konuştum eğer iki gün içinde bir gelişme olmazsa ameliyata alınacağını söylediler. Oğlum olayın şokunu atlatamadığı için ve çok ağrıları olduğundan sabaha kadar ağlıyor. Ben çarpan sürücünün insanlık namına gelip çocuğumu ziyaret etmesini istiyorum” dedi.

Etiketler : erzurum, trafik, kaza, sürücü, çocuk,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler