'Bay Gölge' Erzurumlularla buluştu!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 21.01.2014 10:12:00
NT, 2014 Okur-Yazar Buluşmaları’nı Radyo Programcısı Talha Bora Öge ile Erzurum’da sürdürdü.
'Bay Gölge' Erzurumlularla buluştu!

RADARHABER / ERZURUM
NT, 2014 Okur-Yazar Buluşmaları’nı Radyo Programcısı Talha Bora Öge ile Erzurum’da sürdürdü. Özel bir radyoda yaptığı Gölge ismindeki programıyla geniş kitlelere ulaşan Talha Bora Öge, 19 Ocak Pazar günü Erzurum Palandöken AVM NT Mağazası’nda kitapseverlerle buluştu. Talha Bora Öge, imza gününde Siyah isimli şiir kitabını imzaladı ve okurlarıyla sohbet etti. Sıcak bir atmosferde geçen imza gününde Erzurumlu okurları Öge’yi yalnız bırakmadı.
İlginin yoğun olduğu imza gününe her yaştan Erzurumlu katıldı. Talha Bora Öge etkinlikte okurlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirme imkanı buldu. Türkiye’nin farklı illerinde devam eden imza günlerinde NT yazar ve okurları bir araya getirerek bir kültür köprüsü oluşturuyor.
NT Mağazacılık Kitap Kategori Müdürü Yılmaz Şimşek, radyo programlarıyla geniş kitlelere ulaşan Talha Bora Öge’nin farklı illerdeki dostlarıyla buluşmasına aracılık etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek Erzurumlu kitap dostlarına imza gününe gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Etiketler : Erzurum, gölge, okur, NT,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler