BEAH Bakü Turizm fuarında

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 30.05.2013 16:25:00
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bakü Uluslararası Turizm ve Seyahatler Fuarında sağlık standını açtı.
BEAH Bakü Turizm fuarında

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu yıl 12.si gerçekleştirilen Bakü Uluslararası Turizm ve Seyahatler Fuarında sağlık standını açtı. Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de yapılan fuara 35’ten fazla ülke katıldı. Türkiye çok sayıda il ve ilçenin katılımıyla fuarda en büyük alanda temsil edilirken, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tanıtıldığı bölüm büyük ilgi gördü.

STAND BEĞENİ TOPLADI

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, standında dağıtılan çok sayıda tanıtım materyali beğeni topladı. Fuarı ve Türkiye standını ziyaret eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyev, kardeş ülke Türkiye’nin geniş şekilde katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aliyev, tanıtım faaliyetleri sayesinde son yıllarda Türkiye ile Azerbaycan arasındaki turist sayısında artış gözlendiğini bildirdi.

TÜRK HEYETİNE RESEPSİYON

Fuarın ardından Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun, Türk heyeti onuruna bir resepsiyon verdi. Coşkun, kapılarının Türkiye’ye her zaman açık olduğunu, gelen Türk vatandaşlarının Azerbaycan’da kendilerini evinde hissedebileceklerini bildirdi. Resepsiyon sırasında Büyükelçi Coşkun’a, Genel Sekreter Prof. Dr. Fazlı Erdoğan tarafından Erzurum un Oltu taşı tespih armağan edildi. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi nin fuara ayrı bir renk kattığını ve 2013 yılı Eylül ayında Bakü’de gerçekleştirilecek olan 13. uluslararası turizm fuarına da geniş katılımla beklediklerini aktardı. Büyükelçi Alper Coşkun Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Genel sekreterliğimiz Mali Hizmetler Başkanı Metin Tekin ve Sağlık Turizmi İl Koordinatörü Ümit Veli Kaban ile Erzurum ve Erzurum da ki sağlık hizmetleri konusunda uzun süre sohbet etti. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Azerbaycan başta olmak üzere tüm Türki Cumhuriyetlerine, Rusya, İran ve sağlık hizmetinin verilebileceği diğer ülkelere Erzurum’daki sağlık hizmetlerinin sağlık turizmi çerçevesinde verilebilmesi için hazırlıklarını tamamladı. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde bir sağlık turizm ofisi, bir yatan hasta servisi ve mevcut tercümanları hali hazır hale getirerek sağlık turizmi konusunda iddialı olacağı bir konuma geldi.

Etiketler : Erzurum, BEAH, Bakü,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler