Bilim ve Sanat merkezi 2 aya açılıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 16.07.2013 12:48:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurumlu hayırsever iş adamı tarafından Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi Bahçesinde yaptırılan Bilim Sanat Merkezinin 2 ay sonra tamamlanması hedefleniyor.

''ERZURUM ADINA BÜYÜK KAZANÇ'' 
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge konuyla ilgili, "Yeni yaptırılan Bilim Sanat Merkezi Erzurum adına büyük bir kazanç . Erzurumlu hayırsever işadamı tarafından yaptırılan Bilim Sanat Merkezi’nin iki ay sonra hizmete geçmesinin hedefleniyor, Sanat merkezimiz iki katlı ve sekiz derslik olarak yapılacak. Erzurum ilimizde bir ihtiyaç olan Bilim Sanat Merkezi yakın bir zamanda hizmete girecek. Bilim Sanat Merkezimizde 120 öğrenci eğitim görecektir. Öğretim görecek olan 120 öğrenci sınavla belirlenirken, okul öncesi çocuklar tam gün, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri ise okuldan sonra buraya gelecek. Merkezde fizik, kimya, biyoloji, bilgisayar, matematik, elektrik ve elektronik laboratuarları, bireysel ve grup çalışma salonları, kültür ve sanat odaları yer alacak”

''EN BÜYÜK ZENGİNLİK DONANIMLI İNSAN''

Kitle eğitimine önem vermelerinin yanında seçkinlerin eğitimini de önemsemekteyiz. Kitle eğitiminin yanında, üstün yetenekli çocuklarımızı da iyi yetiştirmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Böyle bir kurum, Erzurum için önemli bir kazanımdır. İçinde bulunduğumuz toplumda en büyük zenginlik, donanımlı insan gücüdür. Geleceğimiz olan çocuklarımızın başarılarına büyük katkı sağlayacaktır. Has bahçemizin gülleri olan çocuklarımızı iyi yetiştirmek için çalışacağız. Erzurumlu hayırsever işadamına böyle bir güzel bir yer yaptırdığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. “ dedi. 

Etiketler : Erzurum, sanat, merkez, donanım,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler