Bu hafta 3 yeni film vizyona giriyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 23.11.2013 00:00:00
Bu hafta, vizyona giren film sayısı fazla olmasa da seyirciyi tatmin edecek yapımlar beyaz perdede.
Bu hafta 3 yeni film vizyona giriyor

RADARHABER / ERZURUM 
 
Bu hafta, vizyona giren film sayısı fazla olmasa da seyirciyi tatmin edecek yapımlar beyazperdede.
 
AÇLIK OYUNLARI 2: ATEŞİ YAKALAMAK
 
Açlık Oyunları filminin devamı olan Ateşi Yakalamak, uzun süredir beklenen yapımlar arasında. Katniss ve Peeta 74. Açlık Oyunlarından zaferle çıkmış; evlerine sağ salim dönmüşlerdir. Her sefer olduğu gibi Açlık Oyunlarını kazananlar zafer turlarına çıkarlar. Zafer turunda Katniss’in bir isyanın patlamak üzere olduğunu hissetmesinin yanısıra; Capitol, Başkanı Snow 75. Geleneksel Açlık Oyunları’nı hazırlarken halen kontrolü elde tutuyor, fakat bu oyun, Panem’i sonsuz bir değişime götürebilir.

Yönetmen: Francis Lawrence.

Senarist: Simon Beaufoy, Michael Arndt.

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth.
 
 
AYAS
 
Ayas, bu haftanın yerli yapımlarından olmasının yanı sıra Türkiye’nin ilk çizgi sinema çalışması.Çizgi film ve canlandırma stüdyosu Düşyeri'nin, BKM Film ile birlikte hazırladığı çalışma "Ayas", ilkokul çağındaki çocuklara hitap edecek. Altı yaşındaki bir çocuğun maceralarını anlatan film, geleneksel Türk yaşamını bir çocuğun çevresinde anlatarak, güzel bir doku oluşturmuş. Ayas'ın en sevdiği arkadaşları olan kuzenleri Mustafa ve Özgür'ün yanısıra annesi ve babası başta olmak üzere tüm ailesiyle ilişkisini anlatıyor. Günümüz çocuklarını, sokak kültürü ve oyunlarına davet ediyor.

Yönetmen: H. Emre Konyalı, Mustafa Tuğrul Tiryaki.
 
 
ERKEK TARAFI TESTOSTERON
 
Farklı yaşlardaki 7 erkeğin, katıldıkları düğünün iptal olmasından sonra gittikleri restoranda aralarında geçen uzun soluklu muhabbeti, gözler önüne seriyor. Erkeklerin ve kadınların bu dünyadaki yerininin ne olduğunu sorguluyor. 5 yıl boyunca tiyatroda yer bulan oyun Testosteron’un sinema versiyonu olan film Türk sineması içerisindeki değişik çalışmalar arasında.

Yönetmen: İlker Başarır.

Oyuncular: Mert Fırat, Emre Karayel, Onur Ünsal.

 

     

Etiketler : Erzurum, film, vizyon, sinema,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler