Bu Hafta 4 Film Vizyona Girdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 20.02.2016 08:00:00
Sinemaseverler 4 yeni film izleme şansı bulacak. Bu hafta biri yerli 4 film vizyona girdi.
Bu Hafta 4 Film Vizyona Girdi

RADARHABER / ERZURUM 
Sinemaseverler 4 yeni film izleme şansı bulacak. Bu hafta biri yerli 4 film vizyona girdi. Komedi severler, Şahan Gökbakar'ın 'Osman Pazarlama' filmini izleme şansı bulacak. Animasyon seven çocuklar için de 'Ayı Kardeşler: Kurtarma Oparesyonu' dikkat çeken bir başka film. İşte bu hafta vizyona girenm filmler ve
konuları...
 
1. Osman Pazarlama
 
Vizyon Tarihi: 19.02.2016 (1s 57dk)
Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Selim Akgül, Liberat Niyoyandika
Tür: Komedi
 
Konusu:
Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar’ın birlikte yazdığı Osman Pazarlama’nın yönetmen koltuğunda yine Togan Gökbakar oturuyor. Osman Pazarlama, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olmanın yanı sıra zengin olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın kahkaha dolu hikayesini anlatıyor. Sevdiği kızın babasına kendini ıspat etme hırsıyla türlü maceralara atılan Osman’ın en büyük yardımcıları sağ kolu Erkan ve aile dostlarının kızı Songül'dür. Devamlı yeni ürünler tasarlayan ve bu ürünlerini girişimcilik dünyasına kabul ettirmeye çalışan  Osman’ın piyasaya sunmaya çalıştığı ürünlerin farklı olmasının yanı sıra, bir o kadar da komik olması hiçbir yatırımcının ilgisini çekmezken, bu zorlu süreçte zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlayacaktır.
 
2. Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu
 
Vizyon Tarihi: 19.02.2016 (1s 35dk)
Yönetmen: Ding Liang, Liu Fuyuan
Tür: Animasyon
 
Konusu: 
Oduncu Vick, ormanda ağaçları keserek, hayatta kalmaya çalışan bir adamdır. Briar ve Bramble ayı kardeşler ise, ağaçları koruyarak oduncuyu ormandan kovalamayı kendilerine görev edinmişlerdir. Bir gün güzel ormana kötü insanların gelişiyle işler daha da karışır. İnsanların yanındaki küçük bir çocuk, aslında kaçırılmıştır! Vick ve ayı kardeşler şimdi bu ufaklığı kurtarmak için ellerinden geleni yapacaklardır! Ding Liang ile Fuyuan Liu'nun yönettiği ve Rick Jay Glen, Siobhan Lumsden, Paul Maxx Rinehart ile Toni Thompson'un orijinal seslendirme kadrosunda yer aldığı animasyon film Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu, hayvanları temel alan bir çocuk filmi. 
 
3. Gizli Dünya
 
Vizyon Tarihi: 19.02.2016 (1s 58dk)
Yönetmen: Lenny Abrahamson
Oyuncular: Brie Larson, Jacob Tremblay, Joan Allen
Tür: Dram, Gerilim
 
Konusu: 
Jack ve annesi dört duvarla çevrili kutu gibi bir odada yaşamaktadırlar. Mutfak, banyo, uyku ve televizyonun aynı metrekarede hayat bulduğu bu karanlık ve kasvetli oda, Jack'in tanıdığı tek dünyadır. Televizyon ise onun en iyi arkadaşıdır. Peki ne zamana kadar? Emma Donghue'nun çok satan kitabından sinemaya uyarlanan Gizli Dünya'nın başrolünde Brie Larson yer alıyor. 5 yaşındaki oğlu ile küçük bir odaya hapsedilen annenin dramını anlatan Gizli Dünya, kaçış için riskli bir plan yapan anne oğlun gerilimini beyazperdeye taşıyor. Çocuk oyuncu Jack'e ise Jacob Tremblay hayat veriyor.
 
4. Saul'un Oğlu
 
Vizyon Tarihi: 19.02.2016 (1s 47dk)
Yönetmen: László Nemes
Oyuncular: Géza Röhrig, Sándor Zsótér, Marcin Czarnik
Tür: Dram
 
Konusu: 
1944 yılında Auschwitz'deki vahşet kampında geçen hikayade Macar esir Saul Auslander'in hikayesi konu ediliyor. Saul, üst yetkililer tarafından öldürülmeden önce birkaç aylığına krematoryumda çalışması için seçilen 'komando'lardan biridir. Krematoryumun insanlık dışı gündelik işlerini yürütürken bir gün yakın zamanda yakılacak olan bir çocuğun cesediyle karşılaşır. Çocuğun peşine düşen Saul, kampa yeni gelen insanlar arasında kendi topraklarından insanların olduğundan da şüphelenir. Saul kısa bir süre içerisinde çocuğun vahşice yakılmasını önlemek ve onu geleneklere uygun bir şekilde gömebilmek için tüyler ürperten bir maceraya atılacaktır. László Nemes'in Cannes Film Festivali'nde ses getiren ilk uzun metrajlı filminin başrolünde ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren Géza Röhrig bulunuyor. 
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler