Bu hafta 4 film vizyona girdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 14.12.2013 18:15:00
Bu hafta 2'si yerli 4 film vizyona girdi.Uğur Yücel'in yazıp yönettiği "Soğuk" filmi izleyiciyle buluştu.
Bu hafta 4 film vizyona girdi

RADARHABER / ERZURUM 

 

Bu hafta 2'si yerli 4 film vizyona girecek.Uğur Yücel'in yazıp yönettiği "Soğuk" filmi izleyiciyle buluşacak.

SOĞUK

Son  olarak "Benim  Dünyam ile   izleyici  karşısına çıkan Uğur Yücel'in yazıp yönettiği 'Soğuk',  izleyiciyle   buluştu .Prömiyeri, 63. Berlin  Film  Festivali'nde  ve  Roma Türk  Filmleri  Festivali'nde yapılan, Sırbistan'da Paliç  Avrupa   Filmleri  Ödülleri'nde "En İyi  Film ödülü alan   filmde , Cenk Alibeyoğlu, A. Rıfat Şungar, Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola,  Valeria  Skorohodova, Yulia  Vaniukova   ve  Yulia Erenler rol alıyor. Çekimleri Kars'ta tamamlanan  filmde kış mevsimi  yaklaştığında karla kaplanan  ve  dış  dünyayla   iletişimini  kaybeden kasabadaki  demiryolu çalışanı  Balabey'in yaşamından bir kesit  anlatılıyor .

HOBBİT: SMAUG'UN ÇORAK TOPRAKLARI

Hobbit üçlemesinin ilki Hobbit: Beklenmedik   Yolculuk "un   devam     filmi  olan "Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları" fantastik macera sevenleri  sinema salonlarına  çekmeyi hedefliyor.Yönetmenliğini Peter Jackson'ın yaptığı  filmin  uyarlama senaryosunu, Jackson'ın yanı  sıra  Fran Walsh, Philippa Boyens  ve  Guillermo  del Toro'dan oluşan ekip yazdı.Oyuncu kadrosunda, Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage  ile Benedict Cumberbatch gibi isimlerin  yer aldığı  "Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları"nın çekimleri, yönetmenin Wellington'daki kendi topraklarında ve     Yeni  Zelanda'nın  çeşitli yerlerinde  gerçekleştirildi.Misty dağlarından başarıyla geçen Thorin  ve  beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki   zorlu   maceralarına  odaklanan   filmin   konusu  şöyle:"Yanlarında Büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek  zorunda  olan Hobbitler,  insanların  yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins'in cücelerle olan  anlaşması  da  son  bulacak. Grup, doğuya doğru  ilerlemeye devam  ederken göl kasabasına, oradan da Yalnız Dağ'a gider. Burada, tüm  yaratıklar içinde en korkutucu olan  ve  gruptakilerin cesaretinin boyutunu  sınayacak bir yaratıkla, Ejderha Smaug'la yüzleşecekler."

ANORMAL AKTİVİTE

Michael Tiddes'in yönettiği "Anormal Aktivite" de , Marlon Wayans, Marlene Forte, Essence Atkins  ile  David Koechner,  izleyici  karşısına çıkacak.Komedi türündeki  filmin  senaryosunu,  izleyicilerin  "Scary Movie" serisinden  tanıdığı başrol  oyuncusu  Marlon Wayans yazdı.  Filmde ,hayallerindeki  eve  kavuşan  Kisha   ve  Malcolm'un, Kisha'nın bedenine kötü bir ruh musallat olmaya başladıktan  sonra  yaşadıkları anlatılıyor .

"BU İŞTE BİR YANIZLIK VAR"

Tuna Kiremitçi'nin  aynı  adlı romanından, senarist   ve     sinema     eleştirmeni Burak Göral tarafından uyarlanan "Bu İşte Bir Yalnızlık Var",  izleyiciyle buluşacak .Ketche'nin yönettiği   filmin     oyuncu  kadrosunda, Engin Altan  Düzyatan , Özgü Namal, Emin Gürsoy  ile  Gaye Gürsel gibi  oyuncular  bulunuyor. Dram sevenleri  sinema   salonlarına  çekmeyi amaçlayan   filmin     konusu   şöyle:"Eski müzisyen Mehmet, müzikten uzaklaşmış, boşanmış bir adamdır. Geçimini özel ders vererek sağlamaktadır Onu, haftada bir gün görüşebildiği 9 yaşındaki kızı Ezgi, hayata bağlamaktadır. Mehmet, başka biriyle  evlenen eski eşi Nazlı'yla kızı yüzünden hala görüşmektedir. Mehmet karısıyla evliyken de ailece  görüştükleri Ayşe'nin eşinden ayrılması üzerine, ona şiddetli bir aşk duymaya başlar."   

Etiketler : Erzurum, filim, vizyon, sinema,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler