Bu hafta 6 yeni film vizyona girdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 10.10.2015 00:00:00

RADARHABER / ERZURUM 
 
Bu hafta ikisi yerli 6 yeni film vizyona girdi. Komedi severler yerli iki filmle doyacak. Yabancı filmler arasında ise aksiyon sevenler için 'Ejder kılıcı' filmi, korku filmi sevenler için se 'korku terapisi' adlı film dikkat çekiyor. İşte bu hafta vizyona giren filmler ve konuları...
 
1. Hayat Öpücüğü
 
Vizyon Tarihi: 09.10.2015
Yönetmen: Şenol Sönmez
Oyuncular: Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel
Tür: Romantik, Komedi
 
Konusu: 
Takıntıları yüzünden insanlarla iletişim kurmakta zorlanan ve yaşamını sürekli hastaneye bağımlı olarak sürdüren Metin ile yaşam dolu bir genç kadın olan Hayat arasında kavgayla başlayan ilişki Metin’in tüm hayatının değiştirmesine sebep olur. Maceradan ve hastalıklardan ölesiye korkan Metin, Hayat sayesinde nefes almanın yalnızca hayatta kalmaktan fazlası olduğunu keşfedecektir. BKM yapımcılığında izleyici karşısına çıkan filmin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset ve Zerrin Sümer gibi isimler bulunuyor.
2. Geniş Aile: Yapıştır!
 
Vizyon Tarihi: 09.10.2015 (1s 35dk)
Yönetmen: Ömer Uğur
Oyuncular: Fırat Tanış, Ufuk Özkan, Ahmet Sarsılmaz
Tür: Komedi
 
Konusu: 
Cevahir'in babaannesi Hafize hastalanır ve tedavi için yüklü miktarda para gerekir. Fakat kötü günler için saklanan parayı at yarışında kaybetmiştir. Bir şekilde yeni bir çare bulmaya çalışırken, eline bir define haritası geçer. Fakat Cevahir'in kokusunu alan Koyu Bilal, peşine düşer ve haritanın yarısını ele geçirmeyi başarır. Üstelik haritada çizili olan istikamete, Ayvalık'a doğru yola çıkar. Cevahir de yanına Ulvi'yi alıp Ayvalık yollarına düşünce hep birlikte büyük bir maceranın içine atılırlar! Televizyon ekranlarının en sevilen, uzun soluklu projelerinden biri olan Geniş Aile dizisinin sinema filmi olan yapımda, çekirdek kadro büyük ölçüde korunuyor. Komedi türündeki filmin yapımcılığını Barakuda Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda dizide olduğu gibi Ömer Uğur oturuyor. Senaryo ise Cüneyt İnay'a ait.
3. Tehlikeli Yürüyüş
 
Vizyon Tarihi: 09.10.2015 (2s 3dk)
Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon
Tür: Biyografik , Dram, Macera
 
Konusu: 
1974 yılında Fransız ip cambazı Philippe Petit, kariyerinin belki de en tehlikeli denemesine girişir: Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasındaki boşlukta yürümek! Philippe Petit, akıl hocası Papa Rudy'nin yardımı ve desteğiyle tüm engellere ve risklere meydan okuyarak kulelerin arasına ip gerip bu tehlikeli yürüyüşü gerçekleştirmeyi planlar. Philippe Petit, uluslararası bir ekibin desteğiyle, Başkan Richard Nixon'ın istifa edebileceğini açıklamasından bir gün önce kulelerin arasına çelik kablo düzeneğini yerleştirir. O günlerde henüz tamamlanmamış olan ve kısmen kullanılan kulelerin arasında dans eden bu cambaz, tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaracaktır. Yönetmenliğini Geleceğe Dönüş serisinden tanıdığımız Robert Zemeckis'in üstlendiği yapımın senaryosu Philippe Petit'nin "To Reach the Clouds" adlı otobiyografik kitabından uyarlandı. Filmin başrolünde Joseph Gordon-Levitt yer alırken kadroda kendisine Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, James Badge Dale ve Ben Schwartz eşlik ediyor.
4. Korku Terapisi
 
Vizyon Tarihi: 09.10.2015 (1s 47dk)
Yönetmen: Alejandro Amenábar
Oyuncular: Emma Watson, Ethan Hawke, David Thewlis
Tür: Gerilim
 
Konusu: 
90'larda Minnesota'da geçen hikayede bir baba, kızına cinsel tacizde bulunmakla suçlanır. Baba ne olup bittiğine dair hiçbir şey hatırlayamasa da suçlamaları kabul eder. Bir psikoloğun yardımıyla hafızasındaki boşlukları doldurmaya çalışan adam parçaları yavaş yavaş birleştirmeye başlar ve olayların içerisinde bir polisin de yer aldığını hatırlar. Yine de olaylar tartışmaya açık değildir ve yerel medya, soru işaretlerinin arkasında satanik bir tarikatın yer alma ihtimalini sorgulamaya başlamıştır. Şili doğumlu ünlü yönetmen Alejandro Amenábar'ın yazıp yönettiği filmin başrollerini Emma Watson ve Ethan Hawke paylaşırken kadroda ikiliye David Thewlis, Aaron Ashmore ve Devon Bostick eşlik ediyor.
5. Ejder Kılıcı
 
Vizyon Tarihi: 09.10.2015 (2s 7dk)
Yönetmen: Daniel Lee
Oyuncular: Jackie Chan, John Cusack, Adrien Brody
Tür: Aksiyon, Macera, Dram
 
Konusu: 
General Lucius'un önderlik ettiği Romalı bir lejyon İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir. Amaçları Consul Crassus'un oğlu Publius'u, hain kardeşi Tiberius'tan korumaktır. General Lucius, Publius'u yanına alıp doğuya kaçırır. Lucius ve lejyonu yol üzerinde Batı Bölgesi İpek Yolu Koruma Ordusu'nun kumandanı Huo An ile savaşır. İki taraf da ihanete uğramıştır ve birbirlerine saygı duyarlar. Huo An sonunda Romalı lejyona kum fırtınasından korunmaları için sığınak verir. Lucius'un askerleri ise bunun karşılığında Huo An'ın askerlerine Vahşi Kazlar Kapısı'nı tamir etmesi için yardım edecektir. Kötücül Tiberius kalabalık ordusuyla Huo An'ın topraklarına gelir ve ondan Lucius ve Publius'u iade etmesini ister. Diğer türlü Çin topraklarını işgal edeceğini belirtir. Huo An topraklarını korumak ve üzerindeki hain damgasını temizlemek için Tiberius ile savaşacak ve bunun için de 36 farklı milletten savaşçıyı bir araya getirecektir. Çin sinemasının en yüksek bütçeli yapımı olma özelliğini taşıyan Ejder Kılıcı, zengin oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Filmde Jackie Chan, John Cusack ve Adrien Brody’nin yanı sıra ülkemizden de bir isim olan oyuncu Emrah Yılmaz yer alıyor.
6. Mantıksız Adam
 
Vizyon Tarihi: 09.10.2015 (1s 36dk)
Yönetmen: Woody Allen
Oyuncular: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Parker Posey
Tür: Dram, Gerilim, Romantik
 
Konusu: 
Woody Allen'ın yeni filmi, küçük bir kasabanın küçük bir kampüsünde felsefe profesörlüğü yapan ve orta yaş bunalımı dahil pek çok krizi üst üste yaşayan bir adamın hayatını değiştirme çabasını perdeye taşıyor. Profesör Abe Lucas duygusal anlamda dibe vurduğu bir dönemde küçük bir kasabaya taşınır ve buradaki üniversitede ders vermeye başlar. Dersini alan gençlerden biri olan Jill Pollard sınıfın en parlak öğrencisidir ve zamanla ikisi arasındaki arkadaşlık ilerler. Jill, sevgilisi Roy ile uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşasa da Abe'i çekici bulmaktan kendini alamaz. Abe ve Jill birlikte vakit geçirdikleri günlerden birinde bir yabancının konuşmasına kulak misafiri olurlar. Abe kadının anlattıklarından fazlasıyla etkilenir ve kendisi de dahil birçok kişinin hayatını derinden etkileyecek bir karar alır.  Başrollerinde Emma Stone ve Joaquin Phoenix'i izlediğimiz filmin oyuncu kadrosunda Jamie Blackley, Betsy Aidem, Ethan Phillips ve Paula Plum gibi isimler bulunuyor.
Etiketler : Erzurum, sinema, vizyon, komedi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler