Bu hafta 6 yeni film vizyona girdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 29.11.2014 20:00:00

RADARHABER / ERZURUM
Bu haftanın vizyon takviminde 6 ayrı film var. Oscar beklenilen Gece Vurgunu, Keanu Reeves'li John Wick ve romantik komedi Hadi İnşallah dikkat çekenler arasında. Kasım ayının son haftasının vizyon takvimi 6 ayrı film ile birlikte karşılıyor bizleri. ABD'de büyük gişe yapan Gece Vurgunu sağlam bir gerilim tecrübesi yaşamak isteyenler içinken, aksiyon diyenlere ise Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick'i öneriyoruz. İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmlerler ve konuları...
 
GECE VURGUNU 
 
Vizyon Tarihi: 28.11.2014 (1s 57dk)
Yönetmen: Dan Gilroy
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed
Tür: Gerilim- Dram

Filmin konusu: Bourne’un Mirası filminin senaryosunu yazan Dan Gilroy’un ilk yönetmenlik denemesi Gece Vurgunu, bu haftanın belki de en iyi yapımı. Muhabir Lou Bloom, kazaların, cinayetlerin ve benzeri olayların medya için para anlamına geldiğini fark edince olayları kameraya almaya karar verir. İyi bir kanalda iş bulan Bloom bir süre sonra daha da hırslanarak kendi hikayelerini yaratman ister, üzücü olayları kendi düzenlemeye başlar.
 
JOHN WİCK 
 
Vizyon Tarihi: 28.11.2014 (1s 41dk)
Yönetmen: David Leitch, Chad Stahelski
Oyuncular: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen
Tür: Aksiyon, Gerilim
 
Filmin konusu: Matrix serisi, Constantine ve son olarak 47 Ronin filminde izlediğimiz başarılı aktör Keanu Reeves, bir başka kaliteli yapımla geri döndü. Chad Stahelski ve David Leitch’in beraber yönettiği film, ikilinin ilk uzun metraj denemesi. Eski tetikçi John Wick biricik eşinin ölümüyle yıkılmıştır. Eşinden kendisine kalan tek hatırası olan köpeği ile yaşamına devam eden adam, bir gün evine geldiğinde can yoldaşının öldürüldüğünü görür. Gangsterlerin bilinçli olarak evine girdiğini öğrenen Wick, bu işi tertipleyen eski ortağı Tasarov’un oğlu Josef’ten intikam almak için yola koyulur. John Wick bu dönemin en başarılı aksiyon filmleri arasında gösteriliyor.
 
MADAGASKAR PENGUENLERİ
 
Vizyon Tarihi: 28.11.2014 (1s 33dk)
Yönetmen:Simon J. Smith, Eric Darnell
Oyuncular:Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights
Tür: Animasyon , Komedi, Aile
 
Filmin konusu: Madagaskar serisiyle tanıdığımız çılgın penguenler bu kez kendi hikayeleri ile sinemaya uğruyor. Filmin yönetmenliğini Simon J. Smith ve Eric Darnell ikilisi gerçekleştirirken, orijinal seslendirme kadrosunda Benedict Cumberbatch ve John Malkovich gibi usta isimler mevcut.
Madagascar ajanları Kowalski, Private, Skipper ve Rico, Kuzey Rüzgarı olarak bilinen gizli bir örgüte katılır. Çılgın penguenler bu örgütün gücünü de ardına alarak, kötü Dr. Octavius’un planlarını durdurmak için yola koyulur.
 
HADİ İNŞALLAH 
 
Vizyon Tarihi:28.11.2014
Yönetmen:Ali Taner Baltacı
Oyuncular:Büşra Pekin, Murat Boz, Şinasi Yurtsever
Tür: Komedi– Romantik

Filmin konusu: Sosyal medya fenomeni PuCCa’nın kitaplarından esinlenerek uyarlanan Hadi İnşallah haftanın romantik komedi ihtiyacını gideriyor. Acı dolu ilişkilerini geride bırakarak ailesinin yanına, İzmir’e dönen Pucca şans eseri bir iş bulur. Muhaberi olarak girdiği TV kanalının sunucusu Pekmez’e aşık olan genç kız, yakışıklı adamın sözde sevgilisi Bayan Kaltak’a savaş açar.
 
ÖLÜM ALFABESİ 
 
Vizyon Tarihi: 28.11.2014 (1s 30dk)
Yönetmen: Stiles White
Oyuncular: Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff
Tür: Korku- Gerilim
 
Filmin konusu: Korku film senaryoları ile tanınan Stiles White’ın yönettiği ilk filmi Ölüm Alfabesi, meşhur Cadı Tahtası üzerine hikayesini kuran ilginç bir yapım. Cadı Tahtası olarak da bilinen Ouija ile oynadıktan sonra evinde ölü bulunan Debbie yakın arkadaşları tarafından çok özlenmektedir. Cinayete kurban gittiğini düşündükleri dostu için ruhlarla irtibata geçmeye karar veren gençler Ouija’yı kullanacak ancak hiç beklemedikleri varlıklar ile karşılacaşaklardır.
 
AŞK VE TUTKU 
 
Vizyon Tarihi : 28.11.2014 (2s 13dk)
Yönetmen: Liv Ullmann
Oyuncular: Jessica Chastain, Colin Farrell, Samantha Morton
Tür: Dram
 
Filmin konusu: İlk olarak Filmekimi’nde gösterime sunulan Aşk ve Tutku, bu haftanın bir diğer başarılı yapımı. August Strindberg’in tiyatro oyunundan uyarlanan filmde, Julie yaşadığı hayattan sıkılmış genç bir kadındır. Gittiği bir partide tanıştığı evin kahyası John’dan etkilenen Julie bir süre sonra adama aşık olduğunu fark eder. İkili birbirine yakınlaşmaya başlar ancak adamın nişanlısı Kathleen her şeyin trajik bir hale almasını sağlar.
Etiketler : Erzurum, vizyon, film, sinema,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler