Bu hafta 7 film vizyona girdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 31.08.2018 19:00:00
Bu hafta Türkiye sinemalarında biri yerli 7 film vizyona girdi.İşte o filmler...
Bu hafta 7 film vizyona girdi

RADARHABER / ERZURUM  

 

Bu hafta Türkiye sinemalarında biri yerli 7 film vizyona girdi. 31 Ağustos haftasında izleyici ile buluşan tek yerli film olan ‘Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet’, komedi türünden bir yapım. Başrollerinde Şafak Sezer’inde yer aldığı filmin gişe yapması bekleniyor. Yabancı filmler arasında ise, ‘Çatışma’ adlı aksiyon türü film dikkat çekiyor. Bu filmde başrol ise ünlü aktör Bruce Willis. İşte bu hafta vizyona giren filmler ve konuları…

 

1) Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet

 

Vizyon tarihi 31 Ağustos 2018 (1s 30dk)

Yönetmen Orhan Erkal

Oyuncular: Şafak SezerAyhan TaşArzu Oruç 

Tür Komedi

Ülke Türkiye

 

Konusu:

 

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın hayalini kuran Gürbüz sözlüsü Aylin ile evlilik planları yapar. Fakat sözlüsünün kıskançlıklarından oldukça muzdariptir. Bu sorundan kurtulmanın yollarını arayan Gürbüz’e en yakın arkadaşı Ferhat bir tavsiyede bulunur. Teknolojinin nimetlerinden yararlanmasını söyleyen Ferhat, Gürbüz’ün gün boyunca yaptıklarını cep telefonu ile kaydedip Aylin’e göndermesini önerir. Gürbüz, Aylin’in gün içerisinde neler yaşadığını, ne sorunlarla cebelleştiğini gördüğünde kıskançlığı bırakacağını umut ederek fikri uygulamaya karar verir. Fakat kayıt altına aldığı ilk siparişinde bir cinayete şahit olunca işler karışır. Gördüklerinden sonra hemen olay yerinden kaçsa da onu çoktan fark etmişlerdir. Başını büyük bir belaya sokan Gürbüz, Ferhat ile bu beladan kurtulmanın yollarını ararken birbirinden komik maceraların içine düşer. Orhan Erkanl’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Ayhan Taş, Emre Mutlu, Hakan Bulut, Arzu Oruç gibi isimler yer alıyor.

 

2) Upgrade

 

Vizyon tarihi 31 Ağustos 2018 (1s 35dk)

Yönetmen Leigh Whannell

Oyuncular: Logan Marshall-GreenBetty GabrielHarrison Gilbertson

Tür BilimkurguGerilim

Ülke Avustralya

 

Konusu:

 

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi alır. Tedavi için Trace'in bedenine STEM olarak adlandırılan yapay zeka implantı yerleştirilir. Tedavi ile insanüstü yetenekler kazanan Trace, karısını öldüren ve kendi hayatını mahveden kişilerden intikam almak için yola koyulur...

 

3) Çatışma

 

Vizyon tarihi 31 Ağustos 2018

Yönetmen Brian A. Miller

Oyuncular: Bruce WillisOlivia CulpoFrank Grillo 

Tür Aksiyon

Ülke ABD

 

Konusu:

 

Çatışma, arkadaşının ölümünden sorumlu olanların peşine düşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup adalet önüne çıkartmayı kendine görev edinir. Bu amaç uğruna eski bir polis olan komşusu James ile güçlerini birleştirirler. Ancak bu soyguncu sandıklarından çok daha akıllıdır. Gabriel isimli soyguncu, iki adamın peşine düştüğünü fark edince karşı atağa geçer. Gabriel'in hamlesi, Jacob'ın eşini ve küçük kızını kaçırmak olur. Durum Jacob ve James'in Jacob'ın ailesini kurtarmak ve suçluyu adalete teslim etmek için zamana karşı yarıştıkları bir mücadele halini alır. İkili intikam peşinde kana bulanmış bir yoldan ilerlerken, Jacob'ın ailesini zamanında kurtarabilecek midir?...Aksiyon filmlerinin aranan yüzlerinden, Altın Küre ödüllü Bruce Willis'e başrolde Marvel Sinematik Evreni'nin Crossbones'u, Kingdom serisinin Alvey Kulina'sı Frank Grillo eşlik ediyor. Yönetmen koltuğuna Brian A. Miller’ın geçtiği filmin kadrosunda Johnathon Schaech, Olivia Culpo, Colin Egglesfield ve Wass Stevens gibi isimler yer alıyor.

 

4) Dışarıda

 

Vizyon tarihi 31 Ağustos 2018 (1s 30dk)

Yönetmen Quinn Lasher

Oyuncular: Yvonne StrahovskiJustin BrueningAbigail Pniowsky 

Tür GerilimKorku

Ülke ABD

 

Konusu:

 

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan ailenin çocuğunun kaybolduğunu öğrenir. Laura, duydukları hakkında tedirgin olsa da bunun tatillerini bozmasına izin vermez. Anne ve kızları eve yerleştikten bir sonra tuhaf durumlar yaşamaya başlar. Zaman geçtikçe kabus dolu anlar yaşamaya başlayan aile kim olduğunu bilmedikleri bir psikopat tarafından korkunç bir tuzağa düşürülmüştür. Eşinden haber alamayan Shawn apar topar göl evine gittiğinde gördükleri karşısında dehşete düşer. Anne ve iki küçük kızın hayatta kalabilmek için savaşmaktan başka çaresi yoktur. Dexter ve Chuck dizilerinden tanıdğımız, The Handmaid’s Tale dizisiyle 2018 Emmy Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu adaylığı alan Yvonne Strahovski’nin başrolünü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Quinn Lasher oturuyor. Senaryosunu Mike Scannell’in kalema aldığı korku türündeki filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Justin Bruening, Abigail Pniowsky, Anna Pniowsky gibi isimler yer alıyor.

 

5) İtalyan Usulü Aşk

Vizyon tarihi 31 Ağustos 2018 (1s 42dk)

Yönetmen Donald Petrie

Oyuncular: Hayden ChristensenEmma RobertsDanny Aiello 

Tür KomediRomantik

Ülke ABD

 

Konusu:

İtalyan Usulü Aşk, birbirlerinin rakibi olan ebeveynlere sahip iki gencin hikayesini anlatıyor. İki yakın arkadaş olan Sal ve Vince birlikte restoran işletmektedir. Aileden kalma gizli tarifleriyle işlettikleri redstoranda her şey yolundadır. Fakat yakın arkadaşların arası açılınca işler karışır. Bilinmeyen bir nedenden dolayı araları bozulan Sal ve Vince birer düşmana dönüşür. Aradan geçen onca yıla rağmen aileler arasındaki husumet sona ermez. Fakat Sal’in Londra’da şef olan kızı Nikki’nin Küçük İtalya’ya geri dönmesi ile ile işler karışır. Nikki’nin Vince’in oğlu Leo’ya aşık olması ile gerilen ortam Sal’in annesi Franca ve Vince’in babası Carlo’nun evlenmeye karar vermesi ile iyice karışır. Artık aynı şehirde yaşamanın imkansız hale geldiğini düşünen aileler kimin gideceğini belirlemek için çetin bir yarışa başlar. Nikki ve Leo’nun aşkı bu amansız yarışın üstesinden gelebilecek midir? Yönetmen koltuğunda Donald Petrie’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Emma Roberts ve Hayden Christensen üstleniyor. Senaryosunu Steve Galluccio ve Vinay Virmani’nin birlikte kaleme aldığı filmin kadrosunda Danny Aiello, Alyssa Milano, Jane Seymour, Gary Basaraba gibi isimler yer alıyor.

 

6) Şafaktan Önce

Vizyon tarihi 31 Ağustos 2018 (1s 57dk)

Yönetmen Jean-Stéphane Sauvaire

Oyuncular: Joe ColeVithaya PansringarmPanya Yimmumphai 

Tür AksiyonGerilim

Ülke Fransa

 

Konusu:

 

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele eden Moore, hapishane müdüründen muay thai boks turnuvalarına katılabileceğini öğrenir. Aldığı haber hayata yeniden tutunmasını sağlar. Özgürlüğüne kavuşmak için tek şansının dövüşmek olduğuna düşünen Moore, bir dövüşten başka bir dövüşe savrulacağı bir maceraya atılır.

 

7) Kıskanç

Vizyon tarihi 31 Ağustos 2018 (1s 47dk)

Yönetmen David FoenkinosStéphane Foenkinos

Oyuncular: Karin ViardDara TombroffAnne Dorval 

Tür Komedi

Ülke Fransa

 

Konusu:

 

Kıskanç, orta yaş krizine giren ve çevresindeki herkesi kıskanmaya başlayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Bir üniversite profesörü olan Nathalie eşinden boşanmış bir kadındır. Orta yaşlarına varan Nathalie çevresindekiler tarafından sevecen biri olarak görülür. Fakat orta yaş krizine yakalandığında bambaşka birine dönüşür. İyi kalpliliği ile tanınan kadın gitmiş onun yerine en iyi arkadaşı, yeni meslektaşı, eski kocası dahil herkesi kıskanan bir kadın gelmiştir. Bu durum öyle bir hal alır ki 18 yaşındaki kızı Mathilde’yi bile kıskanır hale gelir. Başlarda içine düştüğü durumun geçici bir süreç olduğunu düşünür. Fakat iş giderek daha sıkıntılı bir boyuta ulaşır. Nathalie artık çevresindeki kıskanmanın yanı sıra onların hayatına müdahale etmeye başlar. Nathalie, bu beklenmedik orta yaş krizi boyunca kendisini birbirinden absürt durumun içerisinde bulur. Yönetmen koltuğunda David Foenkinos ve Stéphane Foenkinos’un oturduğu komedi türündeki filmin başrolünde Karin Viard yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Viard’ın yanı sıra Dara Tombroff, Anne Dorval, Thibault de Montalembert, Bruno Todeschini gibi isimler rol alıyor. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler