Bu hafta 7 yeni film vizyona girdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 31.10.2015 01:12:00

RADARHABER / ERZURUM
 
Bu hafta üçü yerli 7 yeni film izleyici ile buluşuyor. Seçim heyecanının yaşanacağı bu hafta sonu, sinemaseverler, ağırlıkta komedi trü filmlerin yer aldığı 7 yeni film izleme imkanı bulacak. İşte o filmler ve konuları...
 
1. Git Başımdan
 
Vizyon Tarihi: 29.10.2015 (1s 34dk)
Yönetmen: Şahin Altuğ
Oyuncular: Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Aslı Tandoğan
Tür: Komedi
 
Konusu: 
30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir ancak konuşma beklediği gibi gelişmediği gibi üstüne kendisini Reyhan'a evlilik teklifi ederken bulur. Düğün günü gelip çattığında ise iç sesi ona düğünden kaçmasını söyler. Latif içindeki sese kulak verir ve arabasına atladığı gibi düğünden kaçar. Bu esnada birine çarpar ve çarptığı adamı arabasına almak zorunda kalır. Bu kişi Latif'in iç sesi olan Mansur'dur! Yola koyulan Latif ile Mansur bir kavgaya karışırlar ve burada arabasını arayan Selin ile karşılaşırlar. Bu birliktelik üç kişilik eğlenceli bir yol macerasına dönüşür...Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un üstlendiği komedi filminin başrollerini Şahin Irmak ile Bülent Emrah Parlak ikilisi paylaşıyor.
 
2. Frankenstein
 
Vizyon Tarihi: 29.10.2015 (1s 29dk)
Yönetmen: Bernard Rose
Oyuncular: Xavier Samuel, Carrie-Anne Moss, Danny Huston
Tür: Korku, Fantastik, Dram
 
Konusu: 
21. yüzyılda, Los Angeles şehrindeyiz... İki başarılı bilim insanı olan Viktor ve Elizabeth'in büyük bir azimle üzerinde çalışmakta oldukları yeni bir hedefleri vardır: Bir insan yaratmak! Nihayetinde 3 boyutlu yazıcıları kullanarak bir insan yaratmayı başarırlar ve ona Adam adını verirler. Labaratuvarın ortasında doğan Adam, gençlik çağında dünyaya merhaba diyen bir yaratıktır. Nasıl yaratıldığını bilmeyen Adam'a, ismi dışında hiçbir şey anlatılmaz. Ancak o vakti geldiğinde kendine dair yıkıcı gerçeklerle yüzleşecektir.  Xavier Samuel ve Carrie Anne-Moss'un başrollerinde yer aldığı Frankenstein'ın yönetmen koltuğunda Candyman'in yönetmeni Bernard Rose oturuyor.
 
3. Afacanlar Takımı: Büyük Yarış
 
Vizyon Tarihi: 30.10.2015 (1s 13dk)
Yönetmen: Ute von Münchow-Pohl, Sandor Jesse
Oyuncular: Jan Delay, Ulli Smandek, Mia Diekow
Tür: Animasyon , Aile
 
Konusu: 
Kış mevsimi yaklaşırken ormandaki tüm hayvanlar bu çetin dönem için hazırlıklarını tamamlamak üzeredir. Orman sakinleri kışın yiyecekleri yiyecekleri toplayıp kilere taşırken işten kaytaran tek kişi yaramaz Karga Çorap'tır! Çorap yarış tutkunu bir kargadır ve günlerinin tamamını sabun kutusundan yaptığı yarış arabasını sürerek geçirir. Bir gün diğer ormanlardan gelen şampiyon pilotların yer alacağı bir yarışın düzenleneceği haberini alan Çorap, anında yarışa katılmaya karar verir. Bu heyecanlı macera için ihtiyaç duyduğu şey ise arkadaşlarının yardımı olacaktır. Başkarakter Karga Çorap’ı ünlü sanatçı Oya Küçümen'in seslendirdiği filmin yönetmenliğini serinin bir önceki filminde olduğu gibi Ute von Münchow-Pohl ve Sandor Jesse ikilisi üstleniyor.
 
4. Mavi Gece
 
Vizyon Tarihi: 30.10.2015 (1s 35dk)
Yönetmen: Ahmet Hoşsöyler
Oyuncular: Fırat Tanış, Ayça Varlıer, Gökhan Mumcu
Tür: Komedi, Romantik
 
Konusu: 
Başarılı bir doktor olan Emel, varlıklı ve sevgi dolu bir adam olan kocası Murat ile birlikte sıradan bir hayat sürmektedir. Çiftin yaşadığı en büyük problem ise istemelerine rağmen çocuklarının olmamasıdır. Maço bir adam olan Zeki ise çıkardığı sorunlarla hem karısını hem de çevresindekileri bezdiren bir taksi şoförüdür. Zeki ve karısı da tıpkı Emel ile Murat gibi çocuk sahibi olamamaktadır. Zeki bir gece kaza yapar ve Emel'in çalıştığı hastaneye götürülür. Emel'in Zeki'ye elektro şok uyguladığı anda hayatlarında beklenmedik tuhaflıklar meydana gelecektir.
 
5. Çok Pişmiş
Vizyon Tarihi: 30.10.2015 (1s 40dk)
Yönetmen: John Wells
Oyuncular: Bradley Cooper, Sienna Miller, Daniel Brühl
Tür: Komedi, Dram
 
Konusu: 
Paris'te bir restoranda çalışan Şef Adam Jones, kötü alışkanlıklarından vazgeçemeyince sahip olduğu her şeyi kaybetme aşamasına gelir. İki Michelin yıldızlı şef bir noktadan sonra kendi mutfağını oluşturup hatalarını telafi etmeye karar verir. Bunun için ekibine üstün yetenekli şefleri ve güzel Helene'yi katmak zorundadır...Steven Knight'ın senaryosunu yazdığı John Wells'in ise yönetmenliğini üstlendiği filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Bradley Cooper, Sienna Miller, Jamie Dornan, Emma Thompson, Uma Thurman, Daniel Brühl ve Omar Sy gibi isimler yer alıyor.
 
6. Güneş Tepedeyken
 
Vizyon Tarihi: 30.10.2015 (2s 3dk)
Yönetmen: Dalibor Matanic
Oyuncular: Tihana Lazovic, Goran Markovic, Nives Ivankovic
Tür: Dram
 
Konusu: 
Üç farklı aşk öyküsü ve üç farklı zaman dilimi... Peki aşk, gerçekten de etnik nefretin önüne geçebilir mi dersiniz? Dalibor Matanic'in yazıp yönettiği bu duygusal dram örneği, yasak aşk kavramına yepyeni bir bakış açısı getirirken, onun tehlikeleriyle birlikte, insanı güçlü kılan taraflarını içeriğine taşıyor. Filmin ilk hikayesi 1991 yılında geçiyor ve birbirlerine düşman, komşu köylerde yaşayan iki gencin imkansız aşkına odaklanıyor. 2001'de geçen ikinci hikayede savaşın yıkıntıları arasında anılarla yüzleşmeye çalışan iki gencin öyküsü anlatılırken 2011 tarihli son hikaye ise terk ettiği kadını ve ailesini görmek için geri dönen bir genç adamın hikayesini işliyor. Filmin başlıca rollerinde Tihana Lazovic, Goran Markovic ve Nives Ivankovic var.
 
7. Nefesim Kesilene Kadar
 
Vizyon Tarihi: 30.10.2015 (1s 34dk)
Yönetmen: Emine Emel Balcı
Oyuncular: Esme Madra, Rıza Akın, Sema Keçik
Tür: Dram
 
Konusu: 
Dram türündeki film bir tekstil atölyesinde ortacılık yapan Serap'ın hikayesini ele alıyor. Mecbur kaldığı için ablası ve eniştesinin yanında yaşayan Serap'ın hayattaki tek umudu uzun yol şoförü olan babasıyla birlikte yaşamaktır. Serap bunun için birikim yaparken babasının zannettiği kadar hevesli olmadığını fark eder...Genç sinemacı Emine Emel Balcı'nın imzasını taşıyan filmin başlıca rollerinde Esme Madra, Gizem Denizci, Sema Keçik ve Uğur Uzunel yer alıyor.
Etiketler : Erzurum, vizyon, hafta, sinema,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler