Bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 17.10.2013 19:30:00
Sinemaseverler bu hafta aksiyon, romantik, fantastik, drama türlerinden oluşan 7 yeni film ile buluşuyor.
Bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor

RADARHABER / ERZURUM
 
Teknoloji milyarderlerinin savaşı ‘Paranoya’ vizyona giriyor.
Sinemaseverler bu hafta aksiyon, romantik, fantastik, drama türlerinden oluşan 7 yeni film ile buluşuyor. 18 Ekim haftasının öne çıkan yapımı, Robert Luketic'in yönettiği "Paranoya". İki teknoloji milyarderi birbirlerini yok etmek için kullandığı genç yetenek Adam Cassidy'in, ölüm-kalım oyunundaki kapana kısılması filmin konusu. Harrison Ford, Liam Hemsworth ve Gary Oldman "Paranoya"nın kadrosunda.

Vizyona girecek filmler şöyle:

ONUR SAVAŞI

Filmin başkahramanı, haksız yere çocuk taciziyle suçlanan ve mahvolan yaşamını toparlamaya çalışan bir adam. Kırklı yaşlarındaki Lucas, kendine yeni bir sevgili, kreşte bir iş bularak boşanma sürecini atlatmaya çalışır. Sonra bir gün, işler tersine döner. Küçük bir söz, öylesine bir yalan Noel ışıklarına karışır. Lucas hem yaşamı hem onuru için mücadele ederken güvensizlikle sarsılan kasaba ahalisi toplu bir histeriye kapılır. Thomas Vinterberg'in yönettiği ve Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen'in oynadığı "Onur Savaşı" Cannes'da en iyi aktör ödülünü kucaklamıştı.

PARANOYA

Dünyanın en güçlü iki teknoloji milyarderi birbirlerini yok etmek için her şeyi göze alabilecek iki düşmandır. Sınırsız gücün baştan çıkardığı genç yetenek Adam Cassidy, aralarına düşer ve çift taraflı casusluğun dolambaçlı ölüm-kalım oyununda kapana kısılır. Adam, hayatının tehlikede olduğunu fark ettiğinde çoktan işin içindedir ve yürüyüp gitmesine izin vermeyecekleri kadar çok şey bilmektedir. Robert Luketic'in yönettiği ve Liam Hemsworth, Harrison Ford, Gary Oldman ile Amber Heard'ın oynadığı "Paranoya", aksiyon türünde.

KESİŞEN HAYATLAR

Bosna Savaşı sırasında Sırp askeri Marko, silâh arkadaşlarının Müslüman bir sivile yaptığı kötü muameleyi durdurmaya çalışırken kendi hayatını tehlikeye atar. Aradan 12 yıl geçer, savaş biter fakat Marko'nun bu hareketinin, babası, nişanlısı ve yardım ettiği adamda açtığı derin yaralar kapanmaz. Aksine bu kadar zaman sonra hepsi bir kez daha bu olayla karşı karşıya kalacaktır. Srdan Golubovic'in yönettiği ve Aleksandar Bercek, Leon Lucev, Nebojsa Glogovac ile Nikola Rakocevic'in oynadığı "Kesişen Hayatlar", Sırbistan, Almanya, Fransa, Slovenya, Hırvatistan ortak yapımı. Sundance Film Festivali Dünya Sineması "jüri Özel Ödülü" ve Berlin Film Festivali "Ekümenik jüri Ödülü" alan ve Sırbistan'ın Oscar adayı seçilen film, savaş sonrası ayakta kalmaya çalışan bir halkın acının izlerini kapatmak için geçirdiği değişimi büyük bir açıklıkla anlatıyor. "Kesişen Hayatlar", sene boyu pek çok övgü alan film gerçek bir hikâyeden uyarlandı.

SON AŞK

Pauline otobüste kendisine yardım eli uzattığı günden sonra inatçı, yorgun Matthew Morgan bir kez daha mutlulukla tanışır. Genç kadının içten yaklaşımı ve asla yitirmediği iyimserliği ile yaşlı ayakları adeta yerden kesilen sessiz öğretmen, eşsiz bir yaşam öğrencisine dönüşür. Çift, bir arada olmanın ve ailenin anlamını keşfeder. Sandra Nettelbeck'in yönettiği ve Michael Caine, Clemence Poesy, Justin Kirk ile Jane Alexander'ın oynadığı "Son Aşk" Almanya, Belçika ortak yapımı.

BURAYA KADAR

Film, Los Angeles'i yerle bir eden bir dizi tuhaf olayın ardından, bir evde hapis kalmış altı arkadaşın yaşadıklarını konu alıyor. Dışarıdaki dünya alt üst olurken, evin içinde kapalı kalmak arkadaşların arasını açma tehlikesi yaratır. Sonunda, evden ayrılmak zorunda kalarak, arkadaşlık ile kefaretin gerçek anlamıyla yüzleşirler. Seth Rogen ile Evan Goldberg'in yönettiği ve James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen ile Jay Baruchel'in oynadığı "Buraya Kadar" komedi, fantastik bir yapım.

GÖZÜMÜN NURU

Sinema sevdalısı olan Melik'in film yapma hedefi üzerine kurduğu hayatı, üst üste geçirdiği iki retina dekolmanıyla alt-üst olur. Kırk gün boyunca gözleri bandajlı yüzükoyun yatmak zorunda kaldığı bu çileli süreç, Melik'i korkularıyla yüzleşmeye ve sinemayla kurduğu ilişkinin muhasebesini yapmaya itecektir. Karanlığa karşı verdiği savaşta Melik'in en büyük silâhı hayatı ti'ye alan üslûbudur. Hakkı Kurtuluş ile Melik Saraçoğlu'nun yönettiği ve Melik Saraçoğlu'nun oynadığı "Gözümün Nûru", 20. Adana Altın Koza Film Festivali En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu, SİYAD En İyi Film Ödülü'nü almıştı.

SEV BENİ

Cemal yurt dışı seyahatinde Sasha'yla tanışır; başlarına gelen zorluklarla mücadele ederken birbirlerini tanır, etkilenirler. Aşk onları beklemedikleri bir zamanda yakalar, ellerine bir şans geçmiştir fakat birbirlerine henüz söyleyemedikleri gerçekleri nasıl aşacaklardır. Cemal yakında evlenecektir, Sasha'nın da bir sevgilisi vardır. Viktoria Spesivtzeva, Ushan Çakır, Güven Kıraç ile Yavuz Bingöl'ün oynadığı "Sev Beni"yi Maryna Er Gorbach ile Mehmet Bahadır Er yönetti. 

Etiketler : Erzurum, vizyon, sinema, hafta,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler