Bu hafta 8 film vizyona girdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 15.02.2019 19:20:00
Bu hafta Türkiye sinemalarında ikisi yerli 8 film vizyona girdi.İşte o filmler ve konuları...
Bu hafta 8 film vizyona girdi

RADARHABER / ERZURUM

Bu hafta Türkiye sinemalarında ikisi yerli 8 film vizyona girdi. 15 Şubat haftasında izleyici ile buluşan yerli filmler arasında, ‘Bir Aşk İki Hayat’ adlı romantik ve dram filmi dikkat çekiyor. Aşk filmi olan yapımda başrolleri Bergüzar Korel ve Engin Akyürek paylaşıyor. Bir diğer yerli yapım ise komedi türünden olan ‘Hep Yek 3’ adlı film. Yabancı filmler arasında ise ‘Alita: Savaş Meleği’ adlı yapımın gişe yapması bekleniyor. Aile ve çocuk filmi olarak ise ‘Cool Çocuklar Kampta’ ve ‘Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı’ isimli filmler dikkat çekiyor. İşte bu hafta vizyona giren filmler ve konuları...

 

 

1) Bir Aşk İki Hayat

 

Vizyon tarihi 15 Şubat 2019 (1s 47dk)

Yönetmen Ali Bilgin

Oyuncular: Bergüzar KorelEngin Akyürekİpek Bilgin 

Tür RomantikDram

Ülke Türkiye

 

Özet ve Detaylar

 

Bir Aşk İki Hayat, basit bir konu hakkında yaptığı tercihlerle farklı yönlere savrulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Umut, kendi filmlerini çekmeye çalışan, bağımsız bir yönetmendir. Moda'da köpeği ile birlikte yaşayan Umut'un hayatı, bir gece vereceği kararla bambaşka bir hal alır. Genç adam, hayatının değişeceğinden habersiz bir şekilde köpeği ile dışarı çıkmaya karar verdiğinde, hayatının aşkı ile tanışma fırsatı bulur. Aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında neyin doğru olduğunu bilmeden ilerleyen Umut, başarılı bir mimar olan Deniz ile tanışır. Diğer seçeneğe karar verdiğinde ise uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacak olaylar silsilesi başlar. “Yabancı Damat”, “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, “Kara Para Aşk”, “Bil Eylül Meselesi” gibi yapımlardan tanıdığımız Engin Akyürek ve “Binbir Gece”, “Karadayı”, Vatanım Sensin” gibi yapımların yıldızı Bergüzar Korel’in başrolünü üstlendiği aşk ve dram türündeki “Bir Aşk İki Hayat” filminin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

 

2) Hep Yek 3

 

Vizyon tarihi 15 Şubat 2019 (1s 31dk)

Yönetmen Özgür Bakar

Oyuncular: Gökhan Yıkılkanİnan Ulaş TorunAli Sürmeli 

Tür Komedi

Ülke Türkiye

 

 

Özet ve Detaylar

 

Hep Yek 3, beladan uzak duramayan Altan ile Gürkan'ın maceralarını konu ediyor. Tam bir bela paratoneri olan Altan ile Gürkan, Türkiye'nin ünlü Kabadayılarından birinin şehvet ve şan düşkünü oğlu olan Cevat Bakır’ın hapishaneye düşmesine neden olur. Cevat’ı hapishaneden çıkarmanın yolunu arayan ikili, çareyi Nizam Baba’dan yardım istemekte bulur. Nizam Baba ile anlaşma yapıp, her şeyi yoluna koyduklarını düşünen Altan ile Gürkan, beladan uzak duramaz. Yaptıkları büyük bir hata Altan ile Gürkan’ın, mafyanın ölüm listesinin ilk sırasında yer almasına neden olur. Peşlerine düşen adamlardan kaçan Altan ile Gürkan, kendilerini İstanbul’un en büyük tarihi eser kaçakçısı olan Bilal Özkök'ün düzenlediği yılbaşı partisinde bulur. İstanbul’un en sosyetik isimlerinin buluştuğu yılbaşı partisini birbirine katan ikili, kendilerini bir dizi maceranın içerisine atar.
Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar’ın oturduğu komedi türündeki filmin kadrosunda Gökhan Yıkılkan, İnan Ulaş Torun, Ali Sürmeli, Yıldırım Memişoğlu, Serdal Genç gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Bilal Kalyoncu kaleme alıyor.

 

3) Alita: Savaş Meleği

 

Vizyon tarihi 

15 Şubat 2019 (2s 2dk)

Yönetmen Robert Rodriguez

Oyuncular: Rosa SalazarChristoph WaltzJennifer Connelly 

Tür BilimkurguAksiyon

Ülke ABDArjantinKanada

 

Özet ve Detaylar

 

Alita (Rosa Salazar), kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bir gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita, yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo (Keean Johnson) ise Alita’nın geçmişini hatırlaması için, anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

 

4) Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı

 

Vizyon tarihi 

15 Şubat 2019 (1s 26dk)

Yönetmen Louis ClichyAlexandre Astier

Oyuncular: Bernard AlaneChristian ClavierGuillaume Briat 

Tür AnimasyonAileMacera

Ülke Fransa

 

Özet ve Detaylar

 

Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı, iksirin formülünü paylaşacağı büyücüyü seçmek için Asterix ve Oburix ile birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkan Büyüfix’in maceralarını konu ediyor. Sihirli iksir, Galyalıların gücüne güç katan özel bir karışımdır. Sihirli iksirin formülünü tek bilen kişi olan Büyüfix, iksiri hazırlamak için gerekli otları toplamaya ormana gider. Fakat burada geçirdiği ufak bir kaza sonucu ayağını incitir. Büyüfix, bu yaşına kadar bir kere bile ayağını burkmamıştır ve şimdi böyle bir kazayı yaşaması onu farklı düşüncelere sürükler. Artık iyice yaşlanan Büyüfix, sihirli iksirin tarifini kendinden başkalarının da bilmesi gerektiğini düşünür. Bunun için de öncelikle, iksirin formülünü emanet edebileceği genç bir varis bulmalıdır. Sihirli iksirin formülünün yanlış kişilerin eline geçmesi büyük bir tehlike oluşturur. Bu yüzden seçilecek kişi çok önemlidir. Büyüfix, iksirin tarifini paylaşacağı yetenekli ve dürüst büyücüyü seçmek için Galya’yı baştan başa dolaşmaya karar verir. Ona bu yolculuğunda Asterix ve Oburix de eşlik edecektir.

 

5) Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında

 

Vizyon tarihi 

15 Şubat 2019 (1s 50dk)

Yönetmen Julian Schnabel

Oyuncular: Willem DafoeOscar IsaacRupert Friend 

Tür BiyografikDram

Ülke Fransa

 

Özet ve Detaylar

 

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, Vincent van Gogh’un Arles’teki son zamanlarını konu ediyor. Ünlü ressamının hayatının ele alındığı filmde, Van Gogh’u William Dafoe canlandırıyor. Van Gogh’un hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı yapımın yönetmen koltuğunda Julian Schnabel oturuyor. Senaryosunu yönetmen Schnabel ve Jean-Claude Carrière’nin birlikte kaleme aldığı biyografik yapımın oyuncu kadrosunda Oscar Isaac, Rupert Friend, Mads Mikkelsen gibi isimler yer alıyor.

 

6) Cool Çocuklar Kampta

 

Vizyon tarihi 

15 Şubat 2019 (1s 44dk)

Yönetmen Lisa Arnold

Oyuncular: Logan ShroyerConnor RosenLeigh-Allyn Baker 

Tür KomediMacera

Ülke ABD

 

 

Özet ve Detaylar

 

Cool Çocuklar Kampta, eğlenmek için gittikleri kampta hayatlarını değiştirecek değerli dersler alan, iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Anneleri ile birlikte dedelerinin yanına taşınan Zach ve Spence, yeni hayatlarına uyum sağlamakta biraz zorlanır. Özellikle utangaç bir çocuk olan Spence için, işler daha da kötüdür. Dedesi Norman, küçük çocuğun utangaçlığından kurtulması için, masallar ve geçmişte yaşadığı maceraları anlatarak ona cesaret vermeye çalışır. Bu sırada Taryn, babalarının kaybından sonra büyük bir yıkıma uğrayan Zach ve Spence’i, bir yaz kampına göndermeye karar verir. Kamp, Spence’in utangaçlığından kurtulması için güzel bir fırsattır. Büyük korkularla gittiği kamp, Spence’in hayatının değişmesine neden olur. Kampta yeni arkadaşlar edinen Spence, onların da yardımıyla korkularıyla yüzleşmeye başlar. Artık daha cesur adımlar atan Spence, kendisini unutamayacağı maceraların içerisinde bulur.

 

7) Şeytanın Büyüsü

 

Vizyon tarihi 

15 Şubat 2019 (1s 37dk)

Yönetmen Bidisha Chowdhury

Oyuncular: Jill EvynLane TownsendJeremy Walker 

Tür Gerilim

Ülke ABD

 

 

Özet ve Detaylar

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler