Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 23.08.2019 18:18:00
Türkiye sinemalarında bu hafta biri yerli 9 yeni film vizyona girdi.
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

RADARHABER / ERZURUM 

Türkiye sinemalarında bu hafta biri yerli 9 yeni film vizyona girdi. 28 Ağustos haftasında vizyona giren tek yerli film olan ‘Sar Başa’ adlı yapım, komedi türünde. Filmde, başrolleri, Alper RendeKemal Can Parlak ve Ali Biçim paylaşıyorlar. Yabancı filmler arasında ise, ‘Onlene Vahşet’, ‘Korku Hikayeleri’ ve ‘Ölüm Oyunu: Son Kurban’ adlı filmlerin gişe yapması bekleniyor. Çocuklar için se , ‘Renkli Penguenler’ ve ‘’Jurassic hayvanları’ adlı filmler dikkat çekiyor.  İşte bu hafta vizyona giren filmler ve konuları..

 

1) Sar Başa

 

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (1s 40dk)

Yönetmen Berk Alan

Oyuncular: Alper RendeKemal Can ParlakAli Biçim devamı

Tür Komedi

Ülke Türkiye

 

Özet ve Detaylar

Sar Başa, üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıklarını konu ediyor. 
Ussal, üniversite sınavlarına hazırlanmakta olan bir gençtir. Moda tasarımcı olmak isteyen abisi, kuzenleri, basketbol antrenörü Kürşad ve müzisyen olmak isteyen Sabri ile aynı evi paylaşan Ussal’ın başına tam da sınavdan önce beklenmek bir şey gelir. Uzun süredir hazırlandığı sınava bir gün kala talihsiz bir olay yaşayan Ussal, hafızasını yitirir. Yaşananlar karşısında ne yapacaklarını şaşıran ekip, Ussal’ın hafızasını geri getirmenin yolunu aramaya başlar. Gençler, bir ümit son yaşadıkları günü tekrar yaşatmaya çalışara Ussal’ın hafızanı geri getirmeye çalışır.

 

2) Bir Zamanlar... Hollywood'da

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (2s 41dk)

Yönetmen Quentin Tarantino

Oyuncular: Leonardo DiCaprioBrad PittMargot Robbie devamı

Tür DramKomedi

Ülke ABD

 

Özet ve Detaylar

Bir Zamanlar... Hollywood'da, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır. Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir...

 

3) Kod Adı: Angel

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (2s 1dk)

Yönetmen Ric Roman Waugh

Oyuncular: Gerard ButlerMorgan FreemanLance Reddick devamı

Tür Aksiyon

Ülke ABD

 

Özet ve Detaylar

Kod Adı Angel, düzenlenen bir suikastın sorumlusu olarak görülen bir adamın kendisini aklamak için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Gizli servis üyesi Mike Banning, Başkan Allan Trumball'un korumalığını yapmakla görevlidir. Başkan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri saldırısının yaşanması, Banning’in hayatının değişmesine neden olur. Banning, Hava Kuvvetleri'nin yaptığı uçuşun ortasında terörist saldırıların hedefi haline gelir. Yaşanan saldırının ardından ise karalama kampanyasının hedefinde Mike Banning vardır. Başkana düzenlenen suikastın sorumlusu olarak gösterilen Banning, gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ancak bunu yapması pek de kolay değildir. Banning, bir yandan saldırının ardındaki isimleri ortaya çıkarmaya çalışırken bir yandan da kendi ajansından ve FBI’dan kaçmak zorunda kalır.

 

4) Online Vahşet

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (1s 20dk)

Yönetmen Marc Martínez Jordán

Oyuncular: Alex MarunyJulia MolinsPep Sais devamı

Tür Korku

Ülke İspanya

 

Özet ve Detaylar

Online Vahşet, bir uygulama ile milyonlarca insanın önünde işkenceye maruz kalan bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Berlin’e yerleşecek olan Alex, gitmeden önce arkadaşları ile bir veda gecesi planlar. Alex’e veda etmek için bir araya toplanan gençler için gece gayet güzel başlar. Ancak bir süre sonra beklenmedik olaylar yaşanır. Framed adındaki bir uygulama ile internet bağlantısı olan herhangi bir mobil cihaz üzerinden canlı yayın yapılabilmektedir. Uygulamada her şey sansürsüz bir şekilde yayınlanmaktadır ve kullanıcılar daha fazla izleyici kitlesine sahip olmak için her şeyi yapmaya hazırdır; şiddet, tecavüz ve daha fazlası. Alex ve arkadaşları da eğlenceli başlayan gecenin sonunda kendilerini Framed’de yayınlanan bir vahşetin içinde bulur. Türlü işkencelere maruz kalan gençlerin görüntüleri, büyük bir etki yaratır. Dakikalar içinde onlarca kullanıcı, gençlere uygulanan vahşeti izlemektedir. Gençler, milyonlarca izleyicinin önünde, kendilerini bu ölüm oyunundan kurtarmayı başarabilecek midir?

 

5) Korku Hikayeleri

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (1s 51dk)

Yönetmen André Øvredal

Oyuncular: Zoe Margaret CollettiMichael GarzaGabriel Rush devamı

Tür Korku

Ülke ABD

 

Özet ve Detaylar

Korku Hikayeleri, Halloween gecesinde terk edilmiş bir kasabada bulunan bir grup gencin başına gelenleri konu ediyor. 1968 yılının Amerikası'nda değişim rüzgarları yaşanıyordur. Bellows ailesinin gölgesi, kasabanın çevresinde gezinmeye devam ediyordur. Bellows ailesinin malikanesi, kasabının uç bölgesinde bulunuyordur. Sarah ise bu ailenin sırlarla dolu genç üyesidir. Kızın yaşamı korkunç hikayelere konu olacak kadar sır doludur. Sonunda ise bir grup genç tarafından kitaba dökülmüş olan bu hikayeler keşfedilir.  Bir anda bu hikayeler gerçeğe dönüşmeye başlayacaktır.

 

6) Renkli Penguenler

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (1s 10dk)

Yönetmen Evan Tramel

Oyuncular: Kj SchrockSarah Taylor

Tür Animasyon

Ülke ABD

 

Özet ve Detaylar

Çocuk filmi

Renkli Penguenler, çökmekte olan buzul tabakasında mahsur kalan penguenleri kurtarmakla görevlendirilen araştırmacıların hikayesini konu ediyor. Nick ve Sammy adlı iki sevimli Troll, galaksiler arası uzay araştırmacısıdır. İkili, kendilerine verilecek ilk görevin heyecanı içerisindedir. Küçük bir penguen, çökmekte olan bir buzul tabakasında mahsur kalmıştır. Küçük penguenleri kurtarmakla görevlendirilen Nick ve Sammy’nin, bunun için Dünya adında uzak bir gezegene gitmesi gerekmektedir. Vakit kaybetmeden yola koyulan araştırmacılar, yol boyuncu Dünya’da yaşayan hayvanlar hakkında yeni şeyler öğrenir. Zamana karşı yarışmak zorunda olan Nick ve Sammy, penguenleri kurtarıp gezegenlerine geri dönmeyi başarabilecek midir?

 

7) Jurassic Hayvanları

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (1s 10dk)

Yönetmen Jason Wright

Oyuncular: Joachim Cruise Pony FrenzelLuka Pilar devamı

Tür Animasyon

Ülke ABD


Özet ve Detaylar

Çocuk filmi

Jurassic Hayvanları, dünyayı kurtarmak bir araya gelen Yıldız Pawl ve ekibinin maceralarını konu ediyor. Galaksi büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalınca Yıldız Pawl ve ekibi yeniden bir araya gelir. Kötü bir kedi olan Marlon Butterpaws, galaksiyi yok edecek olan büyük bir planın hazırlığındadır. Elit bir uzay köpeği olan Yıldız Paws ve ekibi, dünyayı içinde bulunduğu tehlikeden kurtarmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Ekip, bir an önce Butterpaws’ı bulup onu durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

 

8) Acele Baba Aranıyor

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (1s 39dk)

Yönetmen Xavier De Choudens

Oyuncular: Franck GastambideMelisa SözenGringe devamı

Tür Komedi

Ülke Fransa

 

Özet ve Detaylar

Acele Baba Aranıyor, Fransa’da yaşayan mülteci çocukların yaşadıkları zorlukları mizahi bir yolla anlatıyor. Damien, ilkokulda öğretmenlik yapan ve sessiz, sakin bir yaşam süren genç bir adamdır. Bir gün, öğrencilerinden Bahzad adında bir çocuğun, ebeveynlerinin geçmişi nedeniyle sınır dışı edileceğini öğrenir. Öğrencisinin sınır dışı edilmesine üzülen Damien, çocuğun ülkede kalması için neler yapabileceğini düşünür. Damien, avukat olan kız kardeşi Melanie’nin de yardımıyla Bahzad’ın babası olduğunu söyleyerek onu nüfusuna geçirir. Damien, Bahzad’ı sınır dışı edilmesini engellese de onun gibi birçok çocuğun olduğunu fark eder. Kurtarılması gereken çocuklar için bir şeyler yapmaya karar veren Damien ve kardeşi Melanie, bürokrasinin sınırlarını zorlamaya başlar.

 

9) Ölüm Oyunu: Son Kurban

Vizyon tarihi 23 Ağustos 2019 (1s 48dk)

Yönetmen Christopher Wells

Oyuncular: Rick IrwinMichaela SpragueJake Katzman devamı

Tür KorkuGerilim

Ülke ABD

 

Özet ve Detaylar

Ölüm Oyunu: Son Kurban, hafızasını geri kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Garret, henüz on yaşındayken ailesinin Vermont'taki tatil evinde yaşanan travmatik bir olaydan sonra hafızasını kaybeder. Garret’ın onuncu yaş gününde yaşanan olay, onun tüm yaşamını etkiler. Aradan geçen yılların ardından olay gününe ait birkaç anı hatırlamaya başlayan Garret, hafızasından silip attığı bu olayı ortaya çıkarmaya karar verir. Genç adam, hafızasını geri kazanmasına yardımcı olacağına düşündüğü için kız arkadaşı ile birlikte ailesinin tatil evine gitmek için yola koyulur. Ancak Garret’ın hatırlamaya çalıştığı şey, onun hayatının tamamen değişmesine neden olacaktır.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler