Bu hafta vizyonda 7 film var

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 14.07.2013 15:56:00

Sinan AYDIN'ın derleme haberi...

RADARHABER / ERZURUM 

Sinemaseverler bu hafta, animasyon, komedi, aksiyon türlerinden seçkilerin yer aldığı 7 yeni film ile buluşuyor. 12 Temmuz haftasının öne çıkan filmleri, Maryanne Zehil imzalı "Vadimdeki Gözyaşları" ve Roland Emmerich'in kamerasından çıkan "Beyaz saray Düştü".

VADİMDEKİ GÖZYAŞLARI

 

Yayıncı olan Marie, Lübnan'da mülteci kampında büyümüş Filistinli Ali hakkında bir belge alır. Kimin yazdığını merak eden Marie, Lübnanlı Joseph'den yardım ister. Farklı geçmişlerden gelen bu iki insan arasında garip bir ilişki doğar. Daha sonra Joseph birden kaybolur ve Marie geçmişe doğru bir yolculuğa çıkar. Bütün sırların çözümü küçük bir Lübnan kasabasındadır. Maryanne Zehil'in yönettiği ve Nathalie Coupal, Joseph Antaki, Nathalie Mallette ile Sophie Cadieux'in oynadığı "Vadimdeki Gözyaşları"nda İsrailli bir askerin suçluluk duygusundan hareketle Filistinlilere karşı uygulanan şiddete zoom yapılıyor.


KAHRAMAN UZAYLILAR

 

Gezegenin en yetenekli astronotu olarak nam salan Scorch, müthiş yeteneklerini teknoloji ustası erkek kardeşi Gary ile birleştirdiğinde onların karşısında hiçbir güç duramaz. BASA'nın yöneticisi ve kardeşlerin patronu olan Lena, tehlikeli bir gezegenden aldıkları bir çağrı neticesinde en başarılı olan iki ismi göreve gönderir. Callan Brunker'in yönettiği "Kahraman Uzaylılar"ı Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Brendan Fraser ile geçtiğimiz günlerde vefat eden kıymetli oyuncu James Gandolfini seslendiriyor. Gerçek bir aile komedisi olan "Kahraman Uzaylılar" adlı animasyonun 3D izleme seçeneğinin yanında Türkçe dublaj seçeneği ile vizyona giriyor.

 


GENÇ ÇIRAKLAR

 

Billy ve Nick, dijital dünyaya yeni adım atan eski kafalı iki satıcıdır ve işsiz kalmışlardır. Demode olmadıklarını, Google'da yapacakları stajda birbirlerinden zeki kolej çocuklarına ispatlamaları ve işe kalıcı olarak girmeleri gerekmektedir. Farklı ülkelerin teknoloji delisi kolej çocuklarına karşı yarışacaklar ve ihtiyaç duymanın en büyük buluş olduğunu kanıtlayacaklardır. Shawn Levy'nin yönettiği ve Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne ile Max Minghella'nın oynadığı "Genç Çıraklar", komedi türünde.

BİR KADININ GÖZYAŞI

 

1920'lerde Fransa'da Bordeaux yakınlarındaki Landes yöresinde evlilikler ailelerin toprak paylaşımına göre plânlanmakta ve gerçekleşmektedir. Thérèse'nin çağına göre ileri fikirleri yerel göreneklerle çelişir. Thérèse, hayatını doya doya yaşamak için aşırı yollara sapacaktır. Audrey Tautou, Gilles Lellouche, Catherine Arditi'in rol aldığı "Bir Kadının Gözyaşı", Nisan 2012´de hayatını kaybeden, Fransız sinemasının hatırı sayılır yönetmeni Claude Miller'ın son başyapıtı.

 


ZOR KAZANÇ

 

"Zor Kazanç", 1990'ların Miami'sinde Amerikan Rüyası'nın peşine düşen ve korkunç biçimde yanlış giden bir suç girişimine karışan bir grup kişisel antrenörün inanılmaz ama gerçek hikâyesine dayanıyor. Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ed Harris, Anthony Mackie ile Rebel Wilson'un oynadığı "Zor Kazanç"ın yönetmen koltuğunda Michael Bay oturuyor.

BEYAZ SARAY DÜŞTÜ

 

Polis kuvvetlerinde görevli John Cale, Başkan James Sawyer'ı korumak için Gizli Servis görevine başvurmuş ancak kabul edilmiyor. Küçük kızını bu haber ile hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Cole, onu Beyaz saray turuna götürüyor. baba-kız Beyaz Saray'ı gezdikleri sırada, ağır silahlarla donanımlı ordu mensubu olmayan askerler tarafından Beyaz Saray kuşatılıyor. Kısa sürede büyük bir kaosun hakim olduğu ortamda, küçük kızını, başkanı ve ülkeyi kurtarmak için Cale'in zamana karşı yarışması gerekiyor. Aksiyonu bol olan "Beyaz Saray Düştü", Roland Emmerich'in kamerasından çıktı. Film de, James Vanderbilt ise senaryoyu yazdı. Filmde ve Channing Tatum, Jamie Foxx, Jason Clarke başrolü paylaşıyor.

TATLI CADI LİLİ

 

Sevimli cadı Lili, Mandolan'a yolculuk yapıyor ve Sadrazam Guliman'la mücadele ediyor. Guliman'ın büyücüsü Abrash ise Lili'nin yolunu kesmeye çalışıyor. Ancak bir cadıyı asla kandıramazsınız. Bakalım Lili, arkadaşı Musa ve ejderhası Hector ile Mandolan Krallığı'nı kötü büyücü Hieronymus'dan koruyabilecek mi? Harald Sicheritz'in yönettiği ve Alina Freund, Tanay Chheda, Pilar Bardem ile Ercan Durmaz'ın oynadığı "Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk", komedi türünde olup, Fransa, Avusturya, Almanya ortak yapımı.

 

Etiketler : Erzurum, vizyon, film, Temmuz,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler