Büyükşehir Ramazan'da eğlendiriyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 13.07.2013 13:54:00

 
RADARHABER / ERZURUM
 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinliklerinde sahne alan Grup Dergah, Erzurumlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri mübarek ayın manevi iklimine uygun bir atmosferle başladı. Etkinlikler kapsamında Aziziye Çay Bahçesi’nde sahne alan Grup Dergah’ın üyeleri, seslendirdikleri ilahilerle vatandaşların beğenisini kazandı. 2007 yılında Şanlıurfa’dan başlayarak Anadolu’da konserler veren ve kısa zamanda adlarını tüm yurt sathında duyuran Grup Dergah, etkinliklerde Dadaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. İsmail Demirbaş, Mehmet Ziya Demirbaş, Bekir Çiçek ve Ahmet Bahadır Canbaz’dan oluşan grup üyeleri, Türkçe, Arapça ve Kürtçe gazel ve kaside okudu. 
 
RAMAZAN AYININ COŞKUYLA KARŞILANMASI...
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, kurumun daire başkanları, diğer yetkililer ve vatandaşların katıldığı gecede, Hacivat ve Karagöz gösterisi, semah ve şiir dinletisi de yer aldı.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, gecede yaptığı konuşmada, onbir ayın sultanı Ramazan’ın tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni etti. Başkanvekili Tavlaşoğlu, “Grup Dergah’a bu gece için ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Erzurum halkına çok teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının coşkuyla karşılanması, Erzurum’a ve Erzurumlu’ya yakışır bir şekilde yaşanması, etkinliklerin manevi hazza uygun bir şekilde yürütülmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bu vesileyle Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Daire Başkanlığı ile etkinliklerin oluşturulmasına katkıda bulunanlara diğer paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi.Tavlaşoğlu, konuşması sonrası günün anısına Grup Dergah’a plaket takdim etti.
 
Foto Galeri
Etiketler : Erzurum, etkinlik, Ramazan, Dergah,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler