Doğu illeri tanıtım günleri başlıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 13.05.2013 12:25:00
Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu İlleri Tanıtım Günleri(Erzurum, Malatya, Elazığ, Kars, Erzincan ) dezenleniyor.
Doğu illeri tanıtım günleri başlıyor

RADARHABER / ERZURUM

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu İlleri Tanıtım Günleri (Erzurum, Malatya, Elazığ, Kars, Erzincan ) 21-25 Mayıs 2013 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Tanıtım günleri kapsamında; Erzurum’un tanıtımını, Ankara- ESAV (Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı) üstlendi. Konu hakkında açıklama yapan ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur; Vakıf olarak bu işin sorumluluğunu üstlendiklerini ve Erzurum’u en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

PROGRAM 5 GÜN SÜRECEK

Aksungur, program hakkında şu bilgileri verdi: “Aksungur; Ankara’nın en iyi Alışveriş merkezlerinin birinde stantlar kurularak her il kendi tanıtımını yapacak. Program 5 gün sürecek. Programda kültürel ve ticari faaliyetler bir arada olacak. Kültürel olarak Erzurum’un özünü ve kültürünü tanıtmaya çalışacağız. Bu bağlamda Erzurum’un tüm gerek belediyeler, gerek sivil toplum kuruluşları gerek kişisel kültürel tanıtımları için stantlar kuracağız bu stantlar ücretsiz olacak. İsteyen İstediği gibi standını açıp Erzurum’umuza yaptığı hizmetleri ve kültürel faaliyetlerini anlatma ve sergileme imkanı bulacaklar.’’

ERZURUM’A ÖZGÜ DAMAK TADLARI DA TANITILACAK

Aksungur; Ticari stantlarla ilgili olarak ta, “Programımızda kültürel stantların yanında ticari stantlarımız da olacak. Erzurum’a özgü kurulacak bu statlarda Memleketimizin peynir, yağ, Oltu taşı, cağ kebabı, ve akla gelebilecek memleketimize özgü her türlü ticari stantlar açıla bilecek. Bu statlarda 5 gün boyunca satış yapılacak ve stantların metrekare ücreti 100 (yüz lira) lira üzerinden işlem görecek’’ dedi. Programa katılmak isteyenlere de çağrıda bulunan ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, “ Programımıza katılmayı düşünen Erzurum’umuzun gerek belediyeleri gerek sivil toplum kuruluşları gerek resmi kurumlar gerek kişisel kültürel faaliyette bulunacaklar gerekse ticari stant açmak isteyenlerin vakfımıza ulaşarak bağlantıya geçmeleri gerekmektedir. Bu anlamda Erzurum Basınına çok iş düşüyor. Allah nasip ederse program tarihlerinde Erzurum basınını da misafir edeceğiz. Çünkü onlar çok zor şartlarda kalemleriyle, mikrofonlarıyla, klavyeleriyle zaten memleketimize en güzel hizmeti tüm yürekleriyle ortaya koyuyorlar. Başımızın tacı olacaklar” diye konuştu.

  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler