Eşref Kolçak'tan festival fırçası!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 16.05.2013 20:24:00
Eşref Kolçak, sanatçıların tanıtımını az bulunca organizasyon yetkililerine afiş fırçası attı.
Eşref Kolçak'tan festival fırçası!

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum’da bu sene 8.’si düzenlenen Dadaş Film Festivaline katılan ünlü Türk Sinema ve dizi oyuncusu Eşref Kolçak, sanatçıların tanıtımını az bulunca organizasyon yetkililerine afiş fırçası attı. Nil Gürpınar tarafından organize edilen 8. Uluslararası Dadaş Film Festivali, Erzurum’da 16-20 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. 

"REKLAMINIZI BEĞENMEDİM"

Festival bugün tarihi Yakutiye Medresesinde sergi açılışı ve kortej yürüyüşüyle start aldı. Açılışa katılan ünlü sinema ve dizi oyuncusu Eşref Koçak, tanıtımın yeterli kadar olmadığını görünce sinirlendi. Bunun üzerine organize yetkililerine neden afişlerin az olduğunu sordu. Aldığı cevap karşısında tatmin olmayan Koçak, “Neden hiçbir reklamımız yok. Dışarıda, içeride ben bilmem. Reklamınızı beğenmedim. Benim şahsım için söylemiyorum” şeklinde festivalinin organizatörü Nil Gürpınar’a fırça atarak tepki gösterdi. Daha sonra Eşref Kolçak ve diğer davetliler Yakutiye Medresesi önünde başlayıp Havuzbaşı Atatürk Anıtı önüne kadar süren kortej yürüyüşüne katıldılar. Dadaş Film Festivalinde bu sene Onur Ödülleri, Nebahat Çehre, Engin Çağlar, Eşref Kolçak, Şefik Döğen ve Abdurrahman Keskiner’e verilecek. (İHA)

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Ali Kılıç 18.05.2013 12:05:29

    Zekiye hanım ağzınıza sağlık.Kitabın ortasından konuşmuşsunuz. Bu hanımefendinin amacı ne acaba...8'incisi düzenlenen festivalden kimsenin haberi yok...Kim bilir Kültür Bakanlığından ne kadar destek parası alıyor.

  • Zekiye Çomaklı 18.05.2013 12:05:09

    kaç yıldan beri komiik bir etkinlik festival diye millete yuttyurulup, Erzurum enayi yerine konuluyor, her yıl fırça yiyen Nil hanım alışkın olduğu için üzülmemiştir.

En Son Haberler