ETB'nin tanıtım standına büyük ilgi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 10.05.2013 05:36:00
Ankara’da düzenlenen ‘2.’nci Erzurum Tanıtım’ Günleri’nde Erzurum Ticaret Borsası tanıtım standı ziyaretçilerin akınına uğradı.
ETB'nin tanıtım standına büyük ilgi

RADARHABER / ERZURUM

Ankara’da düzenlenen ‘2.’nci Erzurum Tanıtım’ Günleri’nde Erzurum Ticaret Borsası tanıtım standı ziyaretçilerin akınına uğradı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’nde, Coğrafi işareti Erzurum Ticaret Borsası‘na ait olan Meşhur Civil Peyniri ve Göğermiş Peynirinin tanıtımı katılımcıların büyük ilgisini çekti. Sabah erken saatlerden itibaren, Civil peyniri ile Göğermiş peynirinin tadına bakmak için Atatürk Kültür Merkezine akın eden vatandaşlar adeta izdihama yol açtı. Erzurum’a özgü ürünlerin büyük bir beğeni ile sergilendiği tanıtım günleri programında,Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek’te ,Erzurum Ticaret Borsası standına gelerek,Tescilli ürünler olan Civil Peynir ve Gögermiş Peynirinin tadına baktı.

ÇİÇEK’TEN ERZURUM’A ÖVGÜ

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre sohbet eden Meclis Başkanı Çiçek ,Erzurum’a özgü ürünlerin her platformda başarı ile tanıtıldığını,Borsanın geçen yıl düzenlediği etkinlikte de ,Erzurum sofrasına oturduğunu belirtti. Erzurum Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu , Erzurum’a özgü ürünler olan ve Civil Peynir ve Göğermiş Peynirinin tanıtımı için çok sayıda ulusal programlara ve fuarlara katıldıklarını hatırlattı. Başkan Hınıslıoğlu, “Elimizde çok önemli bir potansiyel ve Erzurum adına çok güzel bir değer var. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek, Erzurum adına katma değere çevirmek için tanıtım organizasyonlarını çok önemsiyoruz. Bunu yaparken de son derece profesyonel bir tanıtım yapıyoruz. Gerek kurduğumuz standımız ve gerekse tanıtım yöntemiyle örnek bir adım attık. Burada Ankaralı vatandaşlarımızın ve Erzurumlu hemşerilerimizin gösterdiği ilgi de bizi ziyadesiyle memnun etti.

“ÖNEMLİ BİR ADIM”

Erzurum 2011 Üniversiade Kış Oyunlarında yaptığı marka atılım ve Bu yıl 2.’si düzenlenen “Erzurum Günleri”nin sadece Erzurum’un değil , ilimizin yöresel değerleri de ulusal ve uluslar arası vitrine çıkmış oldu. Yöresel değerleri, özgün yiyecek,ve eserleriyle Erzurum birçok il’e kısmet olmayacak kadar bir potansiyele sahiptir. Bize düşen bunu en iyi şekilde tanıtmaktır. Erzurum günleri de bu manada atılmış önemli bir adım olmuştur. Bu tür organizasyonların sürekli yapılması temennimizdir.” şeklinde konuştu. Öte yandan,Tanıtım Günlerinin açılış programına Başbakan Yardımcısı Bekir Atalay, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ,Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Sağlık Eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof Dr. Recep Akdağ,ile Ak Parti Erzurum Milletvekilleri, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile Erzurum’da bulunan Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri katıldı. Erzurum Tanıtım Günleri Programı 9-12 Mayıs Tarihleri arasında katılımcılara açık olacak.

 

 

Etiketler : stant, tanıtım, ilgi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler