İşte bu hafta vizyona giren filmler

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 20.05.2016 19:00:00
Sinemaseverleri, korku, gerilim, dram ve romontik türlerinden filmler bekliyor.
İşte bu hafta vizyona giren filmler

RADARHABER / ERZURUM
Sinemaseverleri, korku, gerilim, dram ve romontik türlerinden filmler bekliyor. Bu hafta ikisi yerli 7 film vizyona girdi. Filmler arasında en dikkat çekeni ise, biri yerli diğeri yabancı olan iki korku filmi. Yerli film olan 'Alamet-i Kıyamet' en dikkat çeken film olarak göze çarpıyor. Bir diğer korku gilmi ise '7. Gün' adlı yabancı yapım. İşte bu hafta vizyona giren filmler ve konuları...
 
1. Alamet-i Kıyamet
 
Vizyon Tarihi: 20.05.2016 (1s 30dk)
Yönetmen: Doğa Can Anafarta
Oyuncular: Büşra Çubukçuoğlu, Funda Ersin, Murat Onuk
Tür: Korku, Gerilim
 
Konusu: 
1999 yılında geçen hikayede, Elif adlı genç bir kadın No:72 apartmanında yaşamaktadır. Yalnız hayat sürdüren Elif, hamiledir. '99 yılında Türkiye'de ve dünyada kıyamet alametleri gibi sıradışı olaylar yaşanırken, 72 numaralı apartmandaki komşuların ise hepsi birbirinden garip kişilerdir... Elif kıyamet alametleri ile komşularının arasına sıkışmıştır. Oyuncu kadrosunda Büşra Çubukçuoğlu, Funda Ersin, Murat Onuk, Doğuş Gün Demir, Müge Esmeray, Belgi Saygı, Enis Zeytinler ve Sedat Savtak isimlerinin yer aldığı filmin senaryosu ve yönetmenliği ise Doğa Can Anafarta'ya ait. Korku ve gerilim türündeki filmin yapımcılığını ise Asteros Film üstleniyor.
 
 
2. İyi Adamlar
 
Vizyon Tarihi: 20.05.2016 (1s 55dk)
Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Ryan Gosling, Russell Crowe, Margaret Qualley
Tür: Komedi, Polisiye
 
Konusu: 
1970’ler Los Angeles’ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.
 
 
3. 7. Gün
 
Vizyon Tarihi: 20.05.2016 (1s 35dk)
Yönetmen: Kelvin Tong
Oyuncular: Elizabeth Rice, Matthew Settle, Pamelyn Chee
Tür: Korku, Dram
 
Konusu: 
Kelvin Tong’un yönettiği filmin başrollerini Elizabeth Rice ve Matthew Settle paylaşıyor. Başarılı bir gazetecilik geçmişi olan Jamie, kız kardeşi Anna’nın esrarengiz ölümü üzerine Singapur’a gider ve ölmüş kız kardeşinden gelmeye başlayan e-postalarla araştırmasını derinleştirince Anna’nın ölümünün yüzyıllar öncesine dayanan bir lanet zincirinin parçası olduğu ortaya çıkar. Babil Kulesi efsanesine göre şeytan lanetin 7. gününde yeryüzüne dönmek amacıyla seçtiği kurbanlarını vahşice öldürmektedir. Şeytanın sıradaki hedefleri haline gelen Jamie ve küçük Katie bu korku dolu ve kanlı kabustan kurtulabilecek midir?
 
 
4. Başımın Belası
 
Vizyon Tarihi: 20.05.2016 (1s 43dk)
Yönetmen: Sean Mewshaw
Oyuncular: Rebecca Hall, Jason Sudeikis, Dianna Agron
Tür: Komedi, Romantik
 
Konusu: 
Üniversitede öğretim görevlisi olan Andrew hayatını kaybeden ünlü müzisyen Hunter Miles’ın biyografisini yazmak ister ve müzisyenin eşi Hannah’nın yaşadığı kasabaya giderek ondan yardım almaya karar verir. Ancak Hannah da aynı amaçla çalışıyordur ve bilgilerini bu yabancı adamla paylaşmak konusunda pek istekli değildir. Birbirini son derece antipatik bulan bu ikiliye “kasabanın seksi erkeği” Curtis, Andrew’un New York’tan çıkagelen sevgilisi Finley ve Hannah’nın her konuda abartıya kaçan ailesi de katılınca işler iyice sarpa sarar.Yönetmenliğini Sean Mewshaw'un üstlendiği filmde Rebecca Hall ve Jason Sudeikis başrolleri paylaşırken, onlara Joe Manganiello, Dianna Agron ve Blythe Danner gibi isimler eşlik ediyor.
 
 
5. Yakışıklı Rocky
 
Vizyon Tarihi: 20.05.2016 (2s 6dk)
Yönetmen: Nishikant Kamat
Oyuncular: John Abraham (II), Shruti K. Haasan, Nishikant Kamat
Tür: Polisiye
 
Konusu: 
Goa’da işlettiği emanetçi dükkanıyla sakin bir yaşam süren Rocky Kabir Ahlawat, küçük Naomi Rocky’nin yan komşusudur. Rocky ile iyi bir ilişkisi olan ve onu önemseyen Naomi, ona samimi bir şekilde “Yakışıklı” şeklinde hitap etmeye ve annesinin onaylamamasına rağmen kendisiyle zaman geçirip yemek yemeye başlar. Bu arada Komiser Dilip, Goa’daki suç faaliyetlerini ve uyuşturucu satışını yürüten en büyük mafya babası Mantoo’nun yeriyle ilgili bilgi almak için Rocky’ye danışır. Mantoo’nun yanında sadece uyuşturucu işiyle uğraşmayan, bunun yanında organ ticareti ve haraç kesmek gibi suçlarla da meşgul olan Kevin ve Luke vardır. Bu ikiliye ayrıca, emirlerindeki profesyonel tetikçi Attila da eşlik etmektedir. Nishikant Kamat yönetmenliğindeki filmin başrollerinde John Abraham, Diya Chalwad, Shruti Haasan, Nishikant Kamat ve Sharad Kelkar yer alıyor. 
 
6. Misafir
 
Vizyon Tarihi: 20.05.2016
Yönetmen: Mehmet Eryılmaz
Oyuncular: Zümrüt Erkin, Tamer Levent, Ayten Uncuoğlu
Tür: Dram
 
Konusu: 
Yıllar önce işlerin bir türlü yolunda gitmediği babaevinden kovulan Nur, aradan on yıl geçtikten sonra annesinin hastalandığının ve ölüm döşeğinde olduğunun haberini alır. Küçük kızını da yanına alarak acilen baba evine geri döben genç kadının tek amacı ise dünya gözüyle annesini son bir defa daha görmek ve helalleşmektir. Yönetmenliğini Mehmet Eryılmaz'ın üstlendiği film evrensel bir tema olan anne kız ilişkisini ölüm teması çevresinde merkezine alırken; ülkemizde de oldukça yaygın bir sorunsal olan aile içi cinsel taciz meselesini de alt hikaye bağlamında gündemine alıyor. Öyküde aradan geçen zamana rağmen birbirleriyle dirsek teması tam olarak kesilmemiş olan aile fertleri üzerinden bütün olumsuzluklara rağmen diri tutulan umutlar ve bu umutlara sımsıkı sarılmaktan vazgeçmeyen tutunamayanların hikayesi anlatılıyor.
 
 
7. Annemle Geçen Yaz
 
Vizyon Tarihi: 20.05.2016 (1s 51dk)
Yönetmen: Anna Muylaert
Oyuncular: Regina Casé, Camila Márdila, Michel Joelsas
Tür: Dram
 
Konusu: 
Brezilya’da aile ve sınıf meselelerini yeni, çağdaş ve tempolu bir tarzda ele alan film, Sundance’te başrollerindeki Regina Casé ve Camila Márdila’ya Jüri Oyunculuk Özel Ödülü kazandırmıştı, 13 yıldır Sao Paolo'da hizmetçilik yapan Val, Pernambuco'da geride bıraktığı kızı Jessica için suçluluk duymaktadır. 13 yıl sonra Val'ın hayatına tekrar giren Jessica, dengeleri alt üst edecektir. Çok geçmeden Val kendini, oturma odasıyla mutfak arasında bir ayrımın tam ortasında, hayatla yüzleşmenin yeni bir yolunu bulmak zorunda olduğu bir yerde bulur. 
 
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler