Konser sonunda panel

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 08.05.2013 12:02:05
ETSO'da “9 Mayıs Avrupa Günü ve Avrupa Vatandaşlık Yılı” etkinlikleri düzenledi.
Konser sonunda panel

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, AB Türkiye Delegasyonu’nun, “Türkiye’de AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Güçlendirilmesi Projesi” çerçevesinde, “9 Mayıs Avrupa Günü ve Avrupa Vatandaşlık Yılı” etkinlikleri düzenledi. ETSO AB Bilgi Merkezi’nin, Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Filoloji Kulübü ve Kariyer Topluluğu işbirliği ile Atatürk Üniversitesi Oditoryumu Mavi Salon’da dün gerçekleştirilen etkinliklerin ilk etabında, “Avrupa Vatandaşlık Yılı” konulu bir panel düzenlendi.

PANEL SONUNDA KONSER

15.00’te başlayan panelde, AÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Karabulut, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Gülsoy ve AB Delegasyonu Avrupa Takım Konuşmacısı Derya Sevinç konuşmacı olarak yer aldı. Prof. Dr. Kamil Aydın, “Tarihsel Süreçte Avrupa’da Türkiye Algısı”, Prof. Dr. Kerem Karabulut, “Türkiye’nin Batılaşma Hareketi ve Türkiye”, Prof. Dr. Tevfik Gülsoy da, “Avrupa Birliği Ülkelerinde Vatandaşlık ve Türkiye” konulu birer sunum yaptı. AB Türkiye Delegasyonu Avrupa Takım Konuşmacısı Derya Sevinç ise, “Türkiye’nin Ekonomik Performansı ve Avrupa Birliği Ekonomisi” konulu bir konuşma yaptı.

Panelin ardından saat 19.00’da aynı salonda Cem Adrian konseri düzenlendi. Yaklaşık Bin üniversite öğrencisinin izlediği konserde, Cem Adrian sevilen şarkılarını seslendirdi. 1,5 saat süren konser süresince gençler gönüllerince eğlendi.

Etiketler : panel, konser, Ünivirseti,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler