Kültür Müdürlüğü yemek yarışması yapacak

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 29.03.2018 13:37:00

 

Sinan AYDIN'ın Haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Kültür Ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından 42.Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında ödüllü yemek yarışması düzenlenecek. Yarışmada birinciye Palandöken´de bir otelde iki gün konaklama ve yarım altın ödül olarak verilecek. Turizm haftası etkinlikleri Erzurum´da bir dizi etkinlikle kutlanıyor. Bu kapsamda Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, şehrin yöresel lezzetlerini tanıtmak amacıyla yemek yarışması düzenleyecek. Kültür Ve Turizm İl Müdürlüğü, yarışma ile ilgili duyurusunu kurumun internet sitesinden yayımlayarak gerekli şartlar ve yarışta tarihi ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. ‘yemek Yarışması´ başlığı ile yapılan duyuruda, 3 kategoride yarışma yapılacağı belirtildi.

 

MÜRACAAT KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ´NE YAPILACAK

 

Çorba, ana yemek (Et yemeği, hamur işi v.b.) ve tatlı kategorilerinde yapılacak yarışmaya, her bir yarışmacı sadece 1 kategori için başvurabilecek. Çifte Minareli Medresede gerçekleştirilecek yarışma için katılımcılar ürünlerini önceden hazırlayıp, sunumu yarışma alanında yapacak. Sunum ve sonrası tüm işlemler katılımcıya ait olacak. Yarışmaya müracaatlar, 13.04.2018 tarihi mesai saati bitimine kadar Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne yapılacak. Yarışmacı başkası adına yarışmaya katılamayacak. Böyle bir durum tespit edilmesi durumunda, yarışmacı diskalifiye olacak. Yarışma, 17.04.2018 Salı günü saat 11:00´da başlayacak. Katılımcılar, belirtilen saatte hazır bulunmakla yükümlü olacak, yarışma saatinde hazır bulunmayan yarışmacı elenmiş sayılacak.

 

BİRİNCİLERE İKİ GÜN TATİL VE YARIM ALTIN ÖDÜLÜ VERİLECEK

 

Ödüllü yemek yarışmasında, katılımcılar arasında birinci , ikinci ve üçüncü seçilecek yarışmacılara çeşitli ödüller verilecek. Bu kapsamda her kategorinin birincisine  Dedeman Ski- Lodge Otelde çift kişilik 2 gün konaklama+ Yarım Altın, her kategorinin İkincisine çift Kişilik 2 (İki) Günlük İl Dışı Gezi (TURSAB), her kategorinin üçüncüsüne ise Ilıca Termal Otelde çift kişilik konaklama ödülü verilecek. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler