Meraki Maraş ve Antep'te perde diyecek

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 09.12.2013 16:57:00
Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Meraki’ adlı tiyatro oyunu, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te sahnelenecek.
Meraki Maraş ve Antep'te perde diyecek

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Meraki’ adlı tiyatro oyunu 11-12 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş’ta 13-14 Aralık tarihlerinde ise Gaziantep’te tiyatro severlerle buluşacak. 
Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Aras, Erzurum’un yanı sıra Anadolu’nun çeşitli illerinde de temsiller verdiklerini açıklayarak, turne programı kapsamında 11 ve 12 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş Devlet Tiyatrosu Necip Fazıl Kısakürek Sahnesi’nde 13 ve 14 Aralık tarihlerinde ise Gaziantep Devlet Tiyatrosu Onat Kutlar Sahnesi’nde ‘Meraki’ adlı oyunu sahneleyeceklerini ifade etti.

ARAS: “GAZİANTEP VE KAHRAMANMARAŞLI TİYATROSEVERLERİ BEKLİYORUZ.”
Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Aras yaptığı açıklamada, oldukça keyifli bir oyun olan Meraki’yi Kahramanmaraş ve Gaziantep’teki tiyatro severlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek; “Erzurum’da sahnelendiği her gösterimde kapalı gişe oynayan Meraki adlı oyunumuzun elde ettiği başarı, sırasıyla Erzincan, Ağrı ve Van turnelerimizde de yüzümüzü güldürdü. Hem bizler, hem de seyircilerimiz oyun boyunca oldukça keyifli anlar yaşıyoruz. Şimdi bu keyifli anlara Kahramanmaraş ve Gaziantep’te yaşayan tiyatro severleri de ortak etmeyi planlıyoruz. Ümit ediyorum ki belirttiğimiz tarihlerde yerlerini alarak alkışlarıyla bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Erzurum Devlet Tiyatrosu olarak her iki ilimizde yaşayan tiyatro seyircisiyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi. 

Etiketler : Erzurum, tiyatro, perde, Meraki,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler