Pazaryolu'lu öğrencilerden örnek çalışma!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 11.05.2013 12:17:00
75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri ve proje ekibi, birbirinden güzel işlere imza attı.
Pazaryolu'lu öğrencilerden örnek çalışma!

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ödüllü Sağlık Kulüpleri Proje yarışmasına Pazaryolu 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri ve proje ekibi, etkinliğin diğer aşamaları olan, atık kumaşlardan özenle yapılan alışveriş torbaları Pazaryolu esnafı gezilerek alış veriş yapan müşterilere, yine atık yoğurt kovalarından hazırlanan ve içine çiçek ekilen saksılar Pazaryolu sakinlerine dağıtıldı.

HALK DESTEKLEDİ

Çevreyi Hor Gören Geleceği Zor Görür Projesi kapsamında yapılan çalışmalar ilçe halkı ve esnaf tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve desteklendi. Proje Ekibi yapılan ziyaretlerde, Pazaryolu İlçe Kaymakamı Taner Tengir’i ziyaret ederek alış veriş torbası ve saksı hediye ettiler. Erzurum’un Aşkale ilçesini de ziyaret eden öğrenciler burada da bir stant açtı ve halkı yapılan çalışma konusunda bilgilendirip, konu ile ilgili broşür, kalem, şapka gibi ürünler dağıttılar. Aşkale Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar’ı ve Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden ekip çalışanları, proje hakkında bilgi verip çalışmalarla ilgili hediyelerini sundular. Öğrenciler Aşkale’deki çalışmalarını tamamladıktan sonra Erzurum’a geçerek İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yıldırım Akkuş’u ziyaret ettiler. Burada da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren öğrenciler hediyelerini verdikten sonra Erzurum’dan ayrılarak Pazaryolu’na döndüler.

MÜDÜR ÇOK MUTLU OLDU

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge; “Öğrencilerimizin çalışmalarıyla ilgili olarak çok uzaklardan gelip, Aşkale’yi ziyaret etmeleri, stant açmaları, proje ile ilgili halkı bilinçlendirmeleri beni çok mutlu etti” dedi. Bilge, yapılan çalışmalarda özellikle alışveriş torbası ve saksıları çok beğendiğini ve aldığı hediyelerden saksıları evinin en güzel yerine koyacağını, alış veriş torbasını da kullanacağını söyledi. Bilge, daha sonra öğrencilere kitap hediye ederek öğrencileri Pazaryolu’na uğurladı.

Etiketler : çalışma, proje, bilgi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler