Şebelebettin Paşa geri dönüyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 23.05.2013 02:45:00
Erzurum Şehir Tiyatrosu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile hazırlanan “ Şebelebettin Paşa “ yeniden sahnelerde.
Şebelebettin Paşa geri dönüyor

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Şehir Tiyatrosu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile hazırlanan “ Şebelebettin Paşa “ adlı oyunu Erzurum devlet tiyatroları salonunda 27 mayıs, 02 Haziran tarihlerin de 15.00-19.30 saatlerin de son kez sahneleyecek. 
“Şebelebettin Paşa” adlı süper komedi oyun izleyicileri gülme krizine soktu. Erzurum ve Türkiye turnesinde sahnelenen oyun büyük beğeni toplamış ve yoğun katılım ve ilgi görmüş, sahnelenen yerlerde seyirciler oyuncuları ayakta alkışlamışlardı. Aile içerisinde geçen olayların hicvedildiği oyunda muhteşem yüzyıl dizisine göndermeler yapılıyor
Oyunun yönetmenleri Cumhur Seval ve Semih Yetimoğlu, “30 yıldır Türk tiyatrosuna hizmet etmekteyiz. Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında oyunlar sahnelemekteyiz. Erzurum’u layıkıyla temsil ediyoruz. Tiyatromuz büyük ilgi görmektedir. Tiyatro seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Sezonun son oyununda kaçırmamalarını, izlemelerini beklemekteyiz. Geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Türk toplumun ana çekirdeği olan Ailenin önemi ve değeri, özenti, sevgisizlik, yitirilen saygı komedi bir dille işlenmektedir. Güldürmek ve güldürürken düşündürmek, vereceğimiz mesajlarla hafızalarda yer almaktır amacımız. “ dediler.
Teyo Pehlivan dizisi ile tanınan Cumhur Seval bu oyunda farklı bir kişilikle seyirci karşısına çıktı.

Etiketler : erzurum, tiyatro, oyun,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler