Survıvor Bennu Erzurum'da

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 28.05.2013 22:16:00
Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin yalıtım konulu fotoğraflarının yer aldığı sergi, Erzurum'da sanatseverlerle buluşuyor.
Survıvor Bennu Erzurum'da

Soner İSTANBULLU'nun haberi...

RADARHABER / ERZURUM

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin, yalıtım konulu fotoğraflarının yer aldığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanını gezen serginin yeni durağı Erzurum. Enerji verimliliği için ısı yalıtımının önemine dikkat çeken sergi, 28 Mayıs – 2 Haziran 2013 tarihlerinde Erzurum AVM’de izlenebilecek.

BENNU GEREDE KİMDİR?

Bennu Gerede 30 Ağustos 1971'de İstanbul' da doğdu. Eğitimini Parsons School of Art'ta tamamladı. Parsons’ta fotoğrafçılık eğitimi alan ve ardından da Türkiye’ye dönerek fotoğrafçılık işine soyunan Bennu Gerede, yönetmen-senarist Canan Gerede’nin kızı. Kurtuluş Savaşı gazisi, eski büyükelçi Binbaşı Hüsrev Gerede’nin torunu, Dr. Selçuk Gerede’nin kızı. Nişantaşı’nın o meşhur caddesinin adı, dedesinin adını taşıyor. Annesi Canan Gerede New York doğumlu. Yurt dışında sanat eğitimi almış bir isim. Bennu Gerede'nin ikizleri de dahil olmak üzere tam dört oğlu var. Şimdilerde profesyonel fotoğrafçı olarak İstanbul'da yaşıyor.

  

Etiketler : Erzurum, Bennu, sergi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler