Tezcan Erzurum'da kitabını imzaladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri 19.05.2013 20:01:00
Gazeteci yazar Ahmet Tezcan son kitabı ‘Kafirun’ için Erzurum’da imza günü düzenledi.
Tezcan Erzurum'da kitabını imzaladı


RADARHABER / ERZURUM
 
Gazeteci yazar Ahmet Tezcan son kitabı ‘Kafirun’ için Erzurum’da imza günü düzenledi. Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile düzenlenen imza gününde Tezcan Müceldili Konağında okuyucuları ile buluştu. 
 
'ROMAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ'
İmza gününde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu da Tezcan’ı yalnız bırakmadı. Erzurumlular ile ‘Kafirun’ ve güncel konular üzerine sohbet eden Gazeteci yazar Tezcan son kitabı ile ilgili bilgiler verdi. Annesi Havva hanım ve babası Ali hikmet Usta’ya ithaf ettiği romanının büyük ilgi gördüğünü söyledi. Tezcan,” ilgi beklediğimden fazla oldu. İkinci baskı çok yakında çıkacak. Bundan sonra da bu kitabın ikinci ve üçüncü serisini çıkaracağız”dedi. Bir dönem Başbakan Erdoğan’ın basın danışmanlığı görevini de yapan Tezcan, okurları ile Türkiye’nin siyasi gündemini de değerlendirdi.
 
AHMET TEZCAN KİMDİR kimdir?

1957 yılında Kırşehir’de doğdu. İ.Ü.Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrenimi gördü. 1981 yılında gazeteciliğe başladı. Gazete, dergi, tv ve radyolarda muhabir, köşe yazarı, programcı ve sunucu olarak çalıştı. Dördüncü Kuvvet Medya adlı program ile televizyonda ilk kez medya eleştirisi başlattı. Aynı adla kurduğu internet sitesi ile medya kritiklerinin yaygınlaşmasını sağladı. Mevlana Celaleddin Rumi’nin Mesnevi adlı eserindeki hikayeleri çocuklar için 4 kitap halinde, ‘Kel Papağan, Mezarlıktaki Hazine, Üç Arkadaş Balık, Şehzade Masalı’ adları ile yayımladı. Gün Doğmadan adlı sinema filmi ile Kurt Kapanı, Mihrali, Kimyacı ve Şemsipaşa Pasajı adlı tv dizilerinin senaryolarını yazdı. 2003 yılında Başbakan Erdoğan’ın Basın Danışmanı oldu. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler