Acun:Yardım ettikçe Allah misliyle geri veriyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 11.06.2013 23:50:00
Erzurumlu ünlü yapımcı Acun ılıcalı, gelirinin bir bölümünü hayır işlerine harcıyor.
Acun:Yardım ettikçe Allah misliyle geri veriyor

 
RADARHABER / ERZURUM
Erzurumlu ünlü yapımcı Acun ılıcalı, Van’da annesi adına yaptırdığı okulun başarılı öğrencilerine şimdi de İstanbul’da özel burs verecek. Acun Ilıcalı, gelirinin bir bölümünü hayır işlerine harcıyor. 

YARDIM SEVER DADAŞ!
Reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı, çalıştığı kanala bölüm başına ortalama 1milyonlira ciro yaptırıyor. Ünlü yapımcı ayrıca programlarında yaptığı 15 saniyelik ürün yerleştirme şeklindeki reklamlardan125 bin lira kazanıyor. Ilıcalı, bu kazancını hayır işlerine harcamayı da ihmal etmiyor. Bugüne kadar yardıma muhtaç birçok kişiye el uzatan yapımcı, şimdi de Van'da merhum annesi İlknur Ilıcalı adına yaptırdığı okulun öğrencilerine İstanbul'da özel burs verecek.

''ANNEME DOYAMADIM''

Parayla fazla işi olmadığını belirten Ilıcalı Bugün gazetesine şöyle konuştu: "Rahmetli anneme doyamadım. Onun adına okul yaptırınca çok mutlu oldum. Şimdi okuldaki başarılı öğrencileri İstanbul'a getirip burs vereceğim. Bugüne kadar İnsanlara ne kadar çok yardım ettiysem Allah da bana misliyle geri verdi. Kendimi iyi niyetli bir insan olarak görüyorum."

 

Etiketler : Erzurum;Acun, yardım, anne,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler