Atatürk Üniversitesinde şenlik var

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 11.05.2015 14:52:00
Atatürk Üniversitesi 2015 Bahar Şenliği etkinlikleri, halk oyunları ekibinin gösterisiyle start aldı.
Atatürk Üniversitesinde şenlik var

RADARHABER / ERZURUM
Atatürk Üniversitesi 2015 Bahar Şenliği etkinlikleri bugün açılış seremonisi ve 7 bölgeden halk oyunları ekibinin gösterisiyle start aldı.Üniversite stadyumu ve çevresinde gerçekleştirilecek olan şenliklerin, çok çeşitli etkinliklerle üniversiteyi adeta bir festival alanına dönüştüreceği tahmin edilirken, 4 gün sürecek olan bu şenliklerde Türkiye’nin popüler 5 sanatçısı konser verecek.
Açılış günü saat 19.30’da İrem Derici Atatürk Üniversitesi stadyumunda öğrencilerle buluşurken, 12 Mayıs saat 19.30’daki konseri ise Beyza Durmaz gerçekleştirecek. Şenliklerin 3. günü ise yine Türkiye’nin en tanınan isimleri sahne alacak. Öğrenciler, saat 19.30’da Yusuf Güney’in konseriyle coşarken, saat 21.30’da da Grup Kolpa’nın vereceği konserle eğlencelerini sürdürecekler. Şenlikler 14 Mayıs saat 20.00’da Bedirhan Gökçe’nin Kültür Merkezi A Salonunda vereceği konserle son bulacak.

OYUNLAR, TURNUVALAR, YARIŞMALAR, SANAT VE SPOR ETKİNLİKLERİ
Akşam saatlerinde konserlerle eğlenecek olan öğrenciler, gündüz saatlerinde ise yine çok çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerle şenliklerin tadını çıkarmaya devam edecekler. Bugün açılış seremonisiyle başlayan şenlikler, halk oyunları gösterileri, oyunlar, yarışmalar, turnuvalar, kulüp etkinlikleri, sanat atölyeleri etkinlikleri, zeka oyunları etkinlikleri ile devam edecek. Konser saatine kadar oldukça renkli ve çeşitli etkinliklere sahne olacak olan şenlik alanında, yine amatör sanatçılar tarafından verilecek olan konserler, tiyatro oyunları, performanslar ve çok çeşitli sosyal etkinlikler yer alacak.

SATRÜN VE JÜPİTER GÖZLEMLENECEK
Bunlarla birlikte Atatürk Üniversitesindeki uzay gözlemevinde ATA50 teleskobu ile özellikle Satrün ve Jüpiter gezegenlerinin gözlem etkinliği de gerçekleştirilecek. Her gün saat 20.00 ile 21.30 arasında yapılacak olan uzay gözlem etkinliğinin yanı sıra elektrik motorlu uçak uçurma etkinliği, yakıt motorlu uçak uçurma etkinliği, uzaktan kumandalı model araç sürüş etkinliği gibi özel gösterilere de yer verilecek.

BOL KEYİF VE EĞLENCE
Bahar Şenliği Komitesi yaptığı açıklama, öğrencilerin keyifle geçirebilecekleri 4 günlük, dolu dolu bir etkinlik programı düzenlendiğini, amacın öğrenciler için, sınavlar başlamadan önce stres atabilecekleri bir ortam oluşturmak olduğunu belirtti. Komite şenliklerin her gün saat 12.00’da başlayacağını da açıklayarak, tüm öğrencilere bol keyif ve eğlence dileklerinde bulundu.
Etiketler : Erzurum, şenlik, halk, Atatürk,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler