Bedirhan Gökçe meydana indi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 24.07.2013 15:39:00

RADARHABER / ERZURUM

Yakutiye Belediyesi tarafından Yakutiye Kent Meydanında düzenlenen 3. Ramazan Şenlikleri çerçevesinde sahne alan Bedirhan Gökçe, adeta meydanı salladı. Binlerce insanla birlikte geceyi Erzurum Milletvekili ve Ak Parti A takımında yer alan MKYK üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir izledi. 

ŞİİRLERİ MESET ETTİ
Şiirler, türküler ve ramazana özgü fıkralarıyla büyük alkış toplayan Bedirhan Gökçe, babaannesinden dolayı bir yanıyla Erzurumlu olduğunu hatırlattığı programında Kerkük, oruç tutmanın yasaklandığı ve Türklere baskının her geçen gün arttığı Doğu Türkistan’a özel atıf yaptı. Sanatçı, orucun Türkiye’de huzur içerisinde tutulduğunu anımsatarak huzursuzluk ve iç karışıklıklarının sürüp gittiği Irak, Suriye ve Mısır’ı işaret ederek “Bu huzurun kıymetini bilmeliyiz, bunun değerini anlamalıyız” dedi. Bedirhan Gökçe, Erzurum Kongresine de atıf yaparak böylesine önemli bir günde Erzurum’da, Erzurum halkıyla birlikte olduğu için Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a teşekkür etti. Dolu dolu bir programın ardından Belediye Başkanı Ali Korkut ve Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık Bedirhan Gökçe’ye plaket verdiler.
 
BAŞKAN KORKUT'TAN TEŞEKKÜR
Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Korkut, programı izlemeye gelerek kendilerine manevi destek veren Fazilet Dağcı Çıklık’a teşekkür etti. İzleyicilerin Ramazan’ını tebrik eden Ali Korkut, çalışmalarında ‘Ankara ile ilgili alanlarda çok değerli desteklerini görüyorum’ dediği Fazilet Dağcı Çığlık’ı sahneye davet edip sanatçıya plaketi kendisinin vermesini istedi. Fazilet Dağcı Çıklık, Erzurum Kongresinin yapıldığı bir günde ve böylesine güzel bir alanda halkla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Çığlık, “Güzel bir günde, güzel bir gecede sizlerle birlikte olmaktan memnunum. Erzurum halkına böylesine güzel ramazan geceleri yaşattığı için Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Ardından Bedirhan Gökçe’ye plaketini veren Çığlık, birde hatıra fotoğrafı çektirdi. Performansından dolayı Bedirhan Gökçe’yi de tebrik etmeyi ihmal etmeyen Fazilet Dağcı Çığlık’ın sık sık sanatçıyı alkışladığı da objektiflere yansıdı.
 
Etiketler : Erzurum, kent, meydan, Bedirhan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler