Böyle Olur Gazetecinin Düğün Davetiyesi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 09.07.2019 08:42:00
Sagıp Sezginer, düğün törenini gazete şeklindeki düğün davetiyesi ile sevenlerine duyurdu.
Böyle Olur Gazetecinin Düğün Davetiyesi

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum'un deneyimle gazetecilerinden Sagıp Sezginer, 1 ay sonra yapılacak düğün töreni için bastırdığı davetiye ile, 'böyle olur Gazetecinin düğün davetiyesi' dedirtti. Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nde uzun yıllardır kameramanlık yapan Sagıp Sezginer, uzun süren bekarlık hayatına 17 Ağustos 2019 tarihinde veda ediyor. Hayatını Esra Kılıç ile birleştirecek olan Sagıp Sezginer, düğün için bastırdığı davetiye ile, nişanlandığının duyulduğu gün kadar çok konuşuldu.

 

GAZETE GİBİ DÜĞÜN DAVETİYESİ

 

'Türkiye'nin En Romantik Aşk Gazetesi' sloganının yer aldığı Aşk Postası Gazetesi isimli davetiyenin manşet haber şeklinde verilen duyuru haberinde, Sagıp ve Esra çiftinin düşüncelerine yer verilen bir haber metni hazırlanmış. Gazete 1. sayfası gibi hazırlanan davetiyede, logonun hemen üzerinde 'Yetkililer Uyarıyor. Gençleri Yanlız Bırakmayın' şeklindeki uyarı yazısı, ilk göze çarpan oluyor. Manşet başlığının 'Evleniyorlar' şeklinde atıldığı evlilik haberinin başlık altı spot bölümünde ise, 'Haber Merkezimize ulaşan son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü' deniliyor. Düğün davetiyesi duyuru haberinin içeriğinde ise, şu ifadeler kullanılıyor:

'' Esra ve Sagıp, edinilen bilgiye göre görkemli bir düğün töreni ile dünya evine giriyorlar. Mutlu çiftimiz gizlilikle sürdürdükleri düğün planlarını deneyimli muhabirimiz ile paylaştı. Uzun uğraşlar sonucu görüşmeyi başardığı ünlü çift, sürpriz bir açıklama ile, evlenme kararı aldıklarını bildirdiler. Hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Damadımız, müstakbel eşi için 'O Benim Yaşam Sevincim' diyerek duygularını dile getirdi.

 

'MUTLULUKLARI GÖZLERİNDE OKUNUYORDU'

 

Heyecanlı olduğu gözlenen Gelinimiz ise onlara destek veren ailesine ve arkadaşlarına teeşekkür ettiklerini bildirdi. Çiftimiz ''mutluluğumuzu paylaşmak için herkesi bu özel günde, herkesi yanımızde görmek istiyoruz'' diye ekledi.''

'Yüzükler Efendilerini Buldu' başlıkli bir diğer bölümde ise, kına ve düğün merasiminin yapılacağı adresler ile ilgili bölüm yer alıyor. Bu bölümde düğün tarihi duyurularak sevenlerinin mutlu günlerine şahitlik etmeleri isteniyor. Haberin alt bölümünde sol tarafta büyük harflerle 'SİZLERDE DAVETLİSİNİZ' yazısı, sağ bölümde ise yine büyük harflerle ' HALK TEPKİLİ: GEÇ BİLE KALDILAR' yazısı dikkat çekiyor. Radar Haberi ailesi olarak, Sagıp ve Ersa çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

 

 

 

    

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler