Cemre Tur ile Erzurum için Batum Vakti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 29.08.2018 16:15:00
Kurban Bayramı’na birbirinden eşsiz iki turla giriş yapan Cemre Turizm, bu kez Batum’a götürüyor.
Cemre Tur ile Erzurum için Batum Vakti

RADARHABER / ERZURUM 

 

Kurban Bayramı’na birbirinden eşsiz iki turla giriş yapan Cemre Turizm, hız kesmeden bu kez Batum’a yelken açıyor. Erzurum’daki tatil severler için Günübirlik Batum turu organize eden Cemre Turizm, 1 Eylül Cumartesi günü itibariyle güz turlarına start veriyor. Cemre Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Şenol, güz turlarının ilkini Batum’a gerçekleştireceklerini belirterek, “1 Eylül’de yol arkadaşımız olmak isteyen tatil severleri Cemre Turizm’e bekliyoruz” dedi.

 

BATUM TURLARI BAŞLIYOR…

 

Kurban Bayramı’nda birbirinden ayrı iki tur düzenlediklerini hatırlatan Nuh Şenol, GAP ve Karadeniz turlarının ardından günübirlik Batum turlarıyla güz sezonunu açtıklarını kaydetti. 1 Eylül Cumartesi günü Batum’a günübirlik turlara başlayacaklarını belirten Nuh Şenol, tatil severlere oldukça heyecan uyandıran bir çağrıda bulundu. Pasaport ve vize ihtiyacı olmadan denizinden doğasına, mutfak kültüründen tabii ve doğal güzelliklerine varıncaya kadar Batum’u gezip görmek isteyen herkesi günübirlik turlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

 

YERİNİZİ ŞİMDİDEN AYIRTIN!

 

 

Günübirlik Batum turuna katılmak isteyenlerin şimdiden yerlerini ayırtmaları tavsiyesinde bulunan Cemre Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Şenol, “Profesyonel bir tur organizasyonunda yer almak ve Batum’un eşsiz güzelliklerini bir arada görmek isteyen yol arkadaşlarımızı rezervasyon için bekliyoruz. Turlarımıza dahil olmak isteyen tatil severler, 0 (442) 235 85 60 ve 0 (506) 137 17 40 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler. Tur alternatiflerimiz hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen tatil severleri ise, Şehristan konutlarındaki acente merkezimize bekliyoruz” dedi. 

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler